SPAVAO SA MAMOM U KREVETU, A ISKASAPIO TRI PROSTITUTKE: Muškarac (30) iz Kalifornije uhapšen zbog brutalnih zločina; RODITELJI U ŠOKU: Naš sin je ljubazan i brižan!

Autor:

Svet

09.07.2023

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac iz Kalifornije, optužen za ubistva tri seksualne radnice u Meksiku, imao je neobičan odnos sa svojom majkom i često bi spavao u istom krevetu sa njom,.

SPAVAO SA MAMOM U KREVETU, A ISKASAPIO TRI PROSTITUTKE: Muškarac (30) iz Kalifornije uhapšen zbog brutalnih zločina; RODITELJI U ŠOKU: Naš sin je ljubazan i brižan!

Foto: RTS/printscreen

Brajant Rivera (30) uhapšen je u četvrtak u kući svojih roditelja u Dauniju u Kaliforniji i očekuje se da će biti izručen Meksiku, gde je vršio zločine,navodi Dejli mejl.

 

Optužen je samo za jedno ubistvo, ali se suočava sa tri tačke optužnice, prema meksičkim zvaničnicima, koji su podelili neke od dokaza za koje veruju da ga povezuju sa sve tri smrti.

 

Generalni tužilac Baha Meksika, Rikardo Ivan Karpio Sančez, opisao je Riveru kao serijskog ubicu koji je ubio tri seksualne radnice između septembra 2021. i februara 2022. 

 

Sančeza je opisao Riveru kao „nasilnika sa psihopatskim ponašanjem“.

 

 Riverini roditelji rekli su da su u neverici zbog hapšenja njihovog sina.

"On nas vodi na preglede kod našeg doktora, u supermarket", rekao je otac o svom sinu kog je opisao kao ljubaznog i brižnog.

 

Ako bude proglašen krivim, Rivera se suočava sa tri kazne od 65 godina, po jednu za svaku navodnu žrtvu, kaže Karpio Sančez. 

 

Rivera je navodno upoznao žene u Hong Kong Gentlemen's Clubu, popularnom striptiz klubu u Tihuani, pre nego što ih je brutalno ubio. 

Jedna od žrtava, Anđela Karolina Akosta Flores, 20 je pronađena mrtva u sobi 404. 

Elizabet Martinez Cigaroa (25) pronađena je mrtva nakon što je otišla na sastanak za Dan zaljubljenih sa Riverom, kojeg je navodno upoznala u Klubu za džentlmen u Hong Kongu.

 

Njeno telo je pronađeno 17. februara 2022. u zadnjem delu njenog napuštenog kamiona sa očiglednim znacima nasilja.

 

Još jedna plesačica, za koga se smatra da je bio redovan Riverin klijent, on je navodno zadavio i pretukao na smrt 30. avgusta 2021, prema Zeta Tijuani . 

Telo treće plesačice je pronađeno u kanti za smeće, a smatra se da joj je Rivera bio redovan klijent.

On je uhapšen 6. jula pod sumnjom za ubistvo Anhele Karoline Akoste Flores.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading