"PRIDRUŽIĆEMO TI SE, NIGDE NEMA TVOJE SLIKE" Reči upućene Noi Milivojev bude TUGU i BOL, otkriven detalj pre njenog UBISTVA!

Autor:

Zabava

09.07.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj Noe Milivojev u potresnom opraštanju rasplakao celu Srbiju!

"PRIDRUŽIĆEMO TI SE, NIGDE NEMA TVOJE SLIKE" Reči upućene Noi Milivojev bude TUGU i BOL, otkriven detalj pre njenog UBISTVA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Noa Milivojev

Na društvenoj mreži Tiktok, ali i na Instagramu, prijatelji i poznanici brutalno ubijene tiktokerke Noe Milivojev, opraštaju se emotivnim porukama. Jedan od njih je i prijatelj Dejan, koji je potresnim rečima opisao bol koju oseća nakon Noinog svirepog i monstruoznog ubistva.

Foto: Društvene mreže

Noa Milivojev i Ognjen Dabetić

 

Dejan je na Instagramu objavio status, kojim je iskazao veliku tugu i bol za Noom:

- Nigde nema njene slike, njenog predivnog osmeha, u očima joj se vidi da je volela život i zato iz poštovanja prema njoj i nama koji smo je voleli, voleo bih da ne ostavljate loše komentare ispod objava o njoj. Na kraju krajeva, bitno je kako je živela i to treba svima nama da bude primer, ona je za mene simbol slobode i lavovske hrabrosti.

Foto: printscreen/tiktok, Informer TV

Noa Milivojev i prijatelj Dejan

 

- Hvala joj što je ovaj svet činila boljim mestom, svojom energijom, imam previše uspomena sa njom. I voleo bih što više da pričam o njoj. Svi treba da shvatite kolika je ona bila čista duša. Bez trunke zlobe i dvoličnosti. Putuj srce moje lepo, počivaj u miru, a pridružićemo ti se i mi kad nam dođe čas - napisao je Dejan. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading