JEZIVO! UBICA JE SA TELA NESREĆNE NOE UZEO JEDNU STVAR: Prijateljica majke tiktokerke otkriva nove stravične detalje zločina - sačuvao je OVO pre nego što je iskasapio devojku!

Autor:

Hronika

08.07.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica majke ubijene Noe Milivojev progovorila je o nesrećnoj devojci i njenoj porodici.

JEZIVO! UBICA JE SA TELA NESREĆNE NOE UZEO JEDNU STVAR: Prijateljica majke tiktokerke otkriva nove stravične detalje zločina - sačuvao je OVO pre nego što je iskasapio devojku!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Društvene mreže

Drugarica bliska majci Bobi, koja je iz rodnog mesta majke ubijene Noe Milivojev iz Đurđeva kaže da svakim danom od kada se tragedija dogodila, novi detalji užasavaju svakoga ko je čuo za zločin.

- Mi smo se skoro čuli preko društvenih mreža. Ona je najdivnije biće koje je postojalo. Osećajna i sve to što je proživljavala na društvenim mrežama, taj teror i vandalizam nije zaslužila i dobro se nosila sa tim - započinje ekskluzivnu ispovest za Republiku meštanka vojvođanskog sela Đurđevo.

Republika

Foto: Pritnscreen

Noa Milivojev

Kako ističe naša sagovornica jedina slabost Noe je ta što se jako zaljubila u ubicu, Ognjena Dabetića, koji joj je i došao glave.

- Niko se nije slagao sa tom vezom. Kada je prijavljen nestanak trebalo je ranije krenuti u potragu. Majka je dala instrukcije gde bi mogla biti. Ona ima nalog od njenog tik-toka, ima sve šifre, u sve je upućena. Zatražila je da se telefon mora locirati, ali to nije moglo da se sprovede zbog procedure po kojoj policija postupa - priča prijateljica majke i dodaje:

- Zvali su ubicu na razgovor. Otišao je i sve je odgovarao kako nema nikakve veze sa tim. Noa je krenula taj dan kod njega i taj dan se čula sa majkom, znalo se da je tu. 

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Noa Milivojev ubijena

Ona je istakla i da joj je Noina majka pre nedelju dana ispričala sve.

- Bila je van sebe pokušavala je da na sve načine nađe Nou. Hteli smo da uključe i privatne detektive u istragu, sve ljude koje poznajemo, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njima. Nikoga nije toliko zanimalo - priča ona i ne krije da veruje da bi Nou možda našli i ranije da se ranije krenulo u potragu.

- Boba nije htela da izađe iz policijske stanice dok se ne ispita svaki detalj istrage koji bi naveo tih prvih dana bilo kakav trag u smeru Noe.

Noinu majku je potraga za ćerkom u potpunosti slomila.

- Majka je negde u podsvesti osećala da je došlo do nečeg strašnog. To je osećaj koji je ona nosila u dubini duše. Nažalost, obistinile su se crne slutnje koje su potvrđene pre tri dana.

Republika

Foto: Društvene mreže

Ognjen Dabetić ubio Nou Milivojev

Brat blizanac nastradale Noe je potresen tragedijom, a kako prijateljica njihove majke kaže, ne progovara otkada se saznalo šta se dogodilo sa Noom i ne odvaja se od mlađe sestre.

- Noa je baš volela što je dobila sestru. Ja sam odrasla sa majkom i tetkom, ne mogu opisati koju je ljubav ona usmeravala ka svojoj porodici

Naša sagovornica ističe i da je mesto u kom je Noa rođena patrijahalna sredina, te da su različitosti neprihvatljive, zbog čega je ona proživljavala pakao.

- Ona je skoro ceo život proživela u teroru, psihičkom. Zavitlavali su je, a ona je bila tako dobra da je sve praštala, i kome je mogla, a i kome nije mogla oprostiti neke uvrede koje su joj kroz život svakodnevno nanosili - priča ona i ističe da je Đorđe, kasnije Noa oduvek imala više ženskih hormona:

- Kada je bila mala volela je da se igra sa ženskim stvarima. Jednostavno, po rođenju je trebalo da bude drugog pola, majka je pokušavala da ga preobrati.

Republika

Foto: Društvene mreže

Ognjen Dabetić

Naša sagovornica kroz suze prepričava detalje sa mesta tragedije.

- Telo je nađeno u kupatilu. Od tela je ostala lobanja i par nekih kostiju. Ubica je bio toliki monstrum da je jednu tetovažu koju je Noa imala u obliku leptira na ruci ili nozi, nisam sigurna, sa kožom isekao i odvojio od tela. To je nađeno na uviđaju.

- Uništavanje tela je prema informacijama koje su sada poznate izvršeno nakon ubistva. On je nju skroz iseckao, stavio ju je u kiselinu u kupatilu, koja je uspela da izgori telo.. Niko ne zna pre koliko je mogla biti ubijena, pre nedelju dana, to veče, pre dve nedelje...

Ona ističe i da je Noa bila bez ikakvih poroka, dok nije upoznala Ognjena Dabetića.

- Čim je ušla u vezu, od one vedre devojke postala je zatvorena osoba. Počela je da puši, da pije, bila je druga osoba. Od kada je ušla sa njim u vezu on je napravio drugu osobu od nje. On je bio stariji, ja ne znam da je imao prethodne veze. Njena majka Boba nikad nije videla Ognjena zato mu je i branila da se viđa sa njim - govori prijateljica majke i zaključuje:

- Ova godina je bila srećna za ovu porodicu. Majka je sa 39 godina dobila devojčicu Anicu, ali neće biti krštena uskoro zbog tragedije koju je zadesila ovu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading