POJAVILE SE SLIKE ISKASAPLJENE NOE MILIVOJEV: Tiktokerka predosetila da će biti UBIJENA, a OVAJ detalj je svima promakao!

Autor:

Zabava

07.07.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procurile fotografije na kojima je iskasapljena Noa Milivojev, tiktokerka koja je brutalno ubijena.

POJAVILE SE SLIKE ISKASAPLJENE NOE MILIVOJEV: Tiktokerka predosetila da će biti UBIJENA, a OVAJ detalj je svima promakao!

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Ubistvo Noe Milivojev

Ubijena tiktokerka Noa Milivojev bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj društvenoj mreži, i to samo zato što je transeksualna. Ona je, inače, bila veoma aktivna na ovoj platformi, gde je gotovo svakodnevno kačila snimke na kojima je nasmejana i vesela, iako su je neprestano vređali, ponižavali i omalovažavali.

Fotografije na njenim društvenim mrežama izazivaju veliku polemiku, zbog čega je imala toliko rezova na nogama. Naime, na Instagram profilu monstruozno ubijene tiktokerke Noe pojavile su se nekolicina fotografija na kojima se vide ožiljci i rane na nogama. 

Komentari su se nizali, ali ubijena tiktokerka nikada nije otkrila na koji način su nastale ove povrede po nogama. 

Podsetimo, Noa Milivojev bila je poznata tiktokerka, koja je intrigirala javnost svojom pojavom, fotografijama, ali i snimkcima na TikToku. Vrlo misteriozna, Noi se gubi svaki trag 17. juna, nakon čega njena drugarica prijavljuje njen nestanak nakon 48 sati. 

Foto: Instagram.com, Facebook.com

Noa Milivojev i Ognjen D.

 

Glavni osumnjičeni za Noino svirepo ubistvo je Ognjen D. koji je sa njom bio u sedmomesečnoj vezi, koja je sama po sebi bila turbulentna. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading