ISPOVEST CIMERKE NOE MILIVOJEV: "Predosetila je da će je UBITI, poslednju noć pred nestanak provela je sa mnom PLAČUĆI" (FOTO)

Autor:

Zabava

07.07.2023

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzvino za Republiku, cimerka Noe Milivojev otkriva sve o odnosu ubijene tiktokerke sa glavnim osumnjičenim, Ognjenom D.

ISPOVEST CIMERKE NOE MILIVOJEV: "Predosetila je da će je UBITI, poslednju noć pred nestanak provela je sa mnom PLAČUĆI" (FOTO)

Foto: Instagram.com, Društvene mreže

Ubijena tiktokerka Noa Milivojev (18) bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj društvenoj mreži, i to samo zato što je transeksualna. Ona je, inače, bila veoma aktivna na ovoj platformi, gde je gotovo svakodnevno kačila snimke na kojima je nasmejana i vesela, iako su je neprestano vređali, ponižavali i omalovažavali.

Ekskluzvino za portal Republika progovorila je Noina cimerka, sa kojom je mesecima živela u stanu u Beogradu. Naime, Marija otkriva samo za Republiku sve o detaljima o poslednjoj noći koju je provela sa Noom. 

Foto: Društvene mreže, Instagram.com

Noa MIlivojev i Ognjen D.

 

- Živele smo zajedno u Beogradu, ona je nestala 17. juna, trebale smo da izađemo u gej klub, ona je rekla da ide kod dečka i počela je da plače, počela je da me ljubi, bilo mi je sumnjivo. Ona mi je rekla da idem, ja sam otišla i onda je dva dana nije bilo, a uvek mi se javljala, ja sam joj slala poruke, uvek mi se javljala i ja sam posle dva dana morala da prijavim da je nestala - govori Marija za Republiku i dodaje da je ona prijavila Noin nestanak:

- Ja sam zvala policiju da prijavim, pa sam došla do njene mame Bobe, onda mi se žena javila, bila sam juče da dam izjavu i juče su je našli.

Marija potom dodaje da je Noa već imala probleme sa Ognjenom D. tokom veze, te da ju je on psihički i fizički maltretirao:

Foto: Instagram.com printscreen

Noa MIlivojev Instagram

 

- On je nju maltretirao, tukao, imali su lošu vezu, bili su skoro 7 meseci, to je Ognjen onaj. Ljudi stavljaju Kengura, ali nije on, to je haos. On živi u Knez Mihajlovoj, u ulici tamo kod kafića, drug i ja smo bili pre dvadesetak dana da saznamo, da vidimo da li će izaći, da ga pitamo, ali od njega ni traga, ni glasa. Borili smo se da saznamo, ali nismo mogli da uđemo. Gazda kafića nam je rekao da ostavimo broj, da bi nam on javio ako se pojavi. Ona se drogirala pre, vukla na nos, bensedine, ona je prestala od kad je počela da se druži sa mnom. On je nju terao na silu da se drogira, ona posle bude nikakva, pa se ona vratila stara Lea, to je haos bio.  - govori Marija za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading