OVAKO JE KENGUR TUKAO NOU MILIVOJEV: Procurio snimak kako se siledžija iživljava nad tek punoletnoj tiktokerki, OVAJ zvuk će vas naježiti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2023

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se novi snimak monstruozno ubijene Noe Milivojev!

OVAKO JE KENGUR TUKAO NOU MILIVOJEV: Procurio snimak kako se siledžija iživljava nad tek punoletnoj tiktokerki, OVAJ zvuk će vas naježiti! (VIDEO)

Foto: TikTok, Instagram printscreen

18-godišnja ubijena tiktokerka Noa Milivojev bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj društvenoj mreži, i to samo zato što je transeksualna. Ona je, inače, bila veoma aktivna na ovoj platformi, gde je gotovo svakodnevno kačila snimke na kojima je nasmejana i vesela, iako su je neprestano vređali, ponižavali i omalovažavali.

Foto: TikTok printscreen

Noa Milivojev TikTok

 

Afera koja je uzburkala čitavu TikTok scenu, nakon što se pojavio uživo prenos Noe sa tiktokerom Kengurom. Kengur je inače od ranije poznat po kriminalnom dosijeu, te da je već osuđivan, a on ju je prisiljavao na intimne odnose. Kengur je od Noe tražio da ga oralno zadovolji, a sada se pojavio novi snimak. 

 

Naime, na snimku se jasno može čuti kako u jednom trenutku Kengur je krvnički udario Nou, nakon čega ona nije smela da ima reakciju. Komentari su se usijali na društvenim mrežama, a već tada su mnogi bili zabrinuti za njenu sigurnost. 

Pogledajte snimak u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

07.07.2023 20:37

Milsim da su je omalovažavali i vređali zato što se eksponirala, a ne zato što je transseksualna. Strašno je to što joj se desilo.

Cinj

08.07.2023 15:42

Kengur je klasican gay, koji se pravi da nije. Ovamo kai neka faca, a u sustini kukavica koji nece da prizna da je gay. Cak oseca bes zbog toga, pa je onda maltretirao Nou. Umesto da lepo prizna da je i sam gay, umesto sto omalovazava druge.