SNIMAK ISKASAPLJENE NOE MILIVOJEV UGLEDAO SVETLOST DANA: Ubijena tiktokerka nosila stvari od dečka pred ubistvo, a noge joj u POSEKOTINAMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.07.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noa Milivojev pred ubistvo bila obučena u stvari njenog dečka!

SNIMAK ISKASAPLJENE NOE MILIVOJEV UGLEDAO SVETLOST DANA: Ubijena tiktokerka nosila stvari od dečka pred ubistvo, a noge joj u POSEKOTINAMA! (VIDEO)

Foto: Tiktok printscreen

18-godišnja ubijena tiktokerka Noa Milivojev bila je na meti brutalnih napada na pomenutoj društvenoj mreži, i to samo zato što je transeksualna. Ona je, inače, bila veoma aktivna na ovoj platformi, gde je gotovo svakodnevno kačila snimke na kojima je nasmejana i vesela, iako su je neprestano vređali, ponižavali i omalovažavali.

Foto: Printscreen TikTok

Noa Milivoj

 

Naime, iako se se trudila da ignoriše korisnike pomenute mreže koji su je vređali, Noa često nije ostajala imuna, te je kačila video snimke gde im je odgovarala, trudeći se da bude nasmejana i vedra.

O njenom životu sve više i više isplivavaju detalji, a sada se pojavio snimak na kom se može videti da se Noa nalazi u odeći njenog dečka. Podsetimo, njen dečko je priznao da je počinio monstruozno delo, što je šokiralo javnost. 

Na TikToku Noa se snimala u odeći njenog dečka, a komentari su se nizali jedan za drugim.

 

Ono što je svima promaklo jeste da su Noi noge bila u ogrebotinama, što se u jednom trenutku i videlo na snimku:

Foto: Tiktok printscreen

Noa Milivojev TikTok

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading