UBIJENU NOU TERAO NA ODNOS UŽIVO NA TIKTOKU: Uznemirujući snimak, bila prisiljena da ZADOVOLJI opasnog momka usred lajva! (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.07.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđivani momak sa nanogicom uživo na TikToku je prisilio na intiman čin!

UBIJENU NOU TERAO NA ODNOS UŽIVO NA TIKTOKU: Uznemirujući snimak, bila prisiljena da ZADOVOLJI opasnog momka usred lajva! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Noa Milivojev i Kengur

Transrodna tiktokerka Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna, a njeno iskasapljeno telo nađeno je danas, 6, jula, u stanu u centru Beograda, a osumnjičeni za ubistvo je odmah uhapšen i sve je priznao.

Noa je, inače, bila poprilično aktivna na društvenoj mreži TikTok, a jedno vreme se pojavljivala na profilu osuđenog Lazara Amidžića, poznatijeg kao Kengur, koji već izvesno vreme nosi nanogicu i odslužuje kaznu kod kuće, te su mnogi još tada sumnjali da su u intimnoj vezi.

Međutim, sada je isplivao snimak u kom Kengur siledžijski tera ubijenu tiktokerku da ga oralno zadovoljni usred uživo uključenja na pomenutnoj socijalnoj platformi, na šta je ona morala da pristane, iako se čuje da joj je zbog cele situacije bilo i te kako neprijatno.

 

 

- Ja p*der nisam, ne j*bem trandže i ribetine, i to... Može samo k*rac da mi popuši, ako bih hteo, da mi je do toga, sad bih ugasio "strim" i p**ila bi mi! Znaš koja je fora? Hajde da izađemo iz kadra da ga lizneš malo, a? Iz sprdnje, deset sekundi, 'ajde molim te, da napravimo šou, brate... Ajde, dođi 'vamo - govorio je tiktoker sa nanogicom.

- Je l' me zaje*avaš - upitala je zbunjeno Noa.

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Kengur TikTok

- Ne za*ebavam te, ajde dođi i stavi ga u usta! Ne vidi niko, slobodno - navaljivao je Kengur, davajući Milivojevoj instrukcije kako da ga bolje oralno zadovolji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Neka tamo

07.07.2023 18:58

I sta je sad sa ovim i**t*m punim tikova ?Gde se sad nalazi ?Da li je realno da ce i dalje da bude tiktoker ili sta god,bolsenik?

Aleksandra

11.07.2023 14:18

Ako ga je tjerao na odnos ili je platio od njega tu uslugu...isto mora biti kažnjen. Amo...gdje je zakon da se vrati ta spodoba iza rešetaka.

Kuda

11.07.2023 22:48

Ide ovaj svet?

Ccc

14.07.2023 17:15

Ne znam ko su ni Noa ni ovaj debil, ali primećujem da je debil navaljivao, ne vidim prisilu… tako da, niko je/ga nije prisilio, nego dosađivao. Niti je ucenjivao, niti je fizički naterao. Ne budite slepi pored očiju. Mogla je da se okrene i ode, a ne da ga “grgoće” Pozz