PRVA SLIKA ANE NIKOLIĆ NAKON SKANDALA: Otkriveno stanje pevačice posle snimka sa ŽIVIM RANAMA na licu! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.07.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen izraz lica sve govori!

PRVA SLIKA ANE NIKOLIĆ NAKON SKANDALA: Otkriveno stanje pevačice posle snimka sa ŽIVIM RANAMA na licu! (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

Pevačica Ana Nikolić nedavno se našla u centru skandala kada je u javnosti isplivao snimak na kojem se jasno vide žive rane na njenom licu, a koji je, malo je reći, zabezeknuo sve koji su ga videli. 

Nikolićeva se od tog momenta povukla iz javnosti, te na jedan period i napustila Beograd i posetila rodno selo Donja Mutnica kod Paraćina, a sada je osvanule i njene prve fotografije nakon drame.

Naime, pevačica je proslavljala rođendan svog prijatelja, pa su se tako na društvenoj mreži Instagram pojavile objave koje otkrivaju kako Ana izgleda nakon skandala. Iako je bila nasmejana i vidno raspoložena, Nikolićeva ne skida šešir sa glave, kako bi vešto prekrila čelo na kom se krateri nalaze.

Inače, društvo joj je pravila i bivša učesnica rijalitija i starleta, Maca Diskrecija, koja takođe nije skidala osmeh sa lica.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Maca Diskrecija sa Anom Nikolić

Podsećanja radi, Republika je došla u posed šokantnog snimka Ane Nikolić u kritičnom stanju, u kojem pevačica sa živim ranama na licu preklinje za pomoć.

Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana i pokazivala kratere na licu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading