ANA NIKOLIĆ KRIVI MAJKU ZA SVOJE STANJE! Audio snimak pevačice ugledao svetlost dana, otkrivene sve njene DIJAGNOZE!

Autor: P. R.

Zabava

01.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao uznemirujući audio snimak pevačice koja u bunilu otkriva svoje dijagnoze!

ANA NIKOLIĆ KRIVI MAJKU ZA SVOJE STANJE! Audio snimak pevačice ugledao svetlost dana, otkrivene sve njene DIJAGNOZE!

Foto: ST/Nikola Mutić

Kako je Republika nedavno ekskluzivno otkrila, pevačica Ana Nikolić morala je da ode na jednu prestoničku kožnu kliniku, jer joj je, kako smo saznali, lice u fazi raspada. Stanje je tada toliko bilo kritično, da je hitno i u tajnosti primljena u bolnicu, tražeći da bude primljena što pre i to na muško odeljenje.

Kako smo tada pisali, tragom ove informacije Nikolićevu smo uhvatili upravo ispred pomenute klinike u društvu svoje majke Milijane i uspeli da zabeležimo stanje pevačice koje je, u kranju ruku, bilo zabrinjavajuće.

Na društvenim mrežama se sada pojavio audio snimak, na kojem se jasno čuje da Ana optužuje svoju majku za svoje trenutno stanje, te je usput nazvala i pogrdnim imenima.

- Neću, bre, ja da ležem na kožna odeljenja i da mi ljudi pričaju, bre, da imam psihijatrijsko oboljenje, a ležim na kožnom... I treba mi psihijatar. To su moje dijagnoze! Imati neraščišćene konfikte u sebi. Imam sa ovom gospođom "aspidom" pored mene, pošto me je majka odvela kod lekara. Ona je strašno zabrinuta za mene, pa vidi na na šta ličim... Zbog tebe! Ti me vodiš kod lekara... Put do pakla popločan je dobrim namerama - brecala se sve vreme pevačica.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić lice

Podsećanja radi, Republika je danas došla u posed šokantnog snimka Ane Nikolić u kritičnom stanju, u kojem pevačica sa živim ranama na licu preklinje za pomoć.

Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana i pokazivala kratere na licu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

01.07.2023 20:53

Da, ima 100 din na racunu a kiko dibija alimentaciju za cerku, nego seljanka uz Paracina navikla da zivi na visokoj nozi a nema veze s oevanhem, ne zna da otoeva dva visokactona, tako ti je to kad sva budala u Srbiji zaradjuje pare