ANA NIKOLIĆ IMA ŽIVE RANE: Procurio JEZIV snimak, lice joj se RASPADA, bankrotirala i moli za POMOĆ! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.07.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potvrđena pisanja Republike da je lice pevačice Ane Nikolić u kritičnom stanju!

ANA NIKOLIĆ IMA ŽIVE RANE: Procurio JEZIV snimak, lice joj se RASPADA, bankrotirala i moli za POMOĆ! (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Kako je Republika nedavno otkrila, pevačica Ana Nikolić je morala da ode na kožnu kliniku, jer joj je lice u fazi raspada. Stanje je bilo toliko kritično, da je hitno i u tajnosti primljena u bolnicu, ali smo mi uspeli da je uslikamo ispred klinike, a lice je pokušavala da sakrije ogromnim naočarima za sunce i šeširom.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Nikolić ispred klinike

Sada je procurio šokatntni snimak pevačice, gde se vidi kako moli nepoznatu osobu da joj pomogne, jer je u kritičnom stanju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ana Nikolić

- Da li vidiš da ja imam kratere na licu? Ovo počinje da bude noćna mora. Ja ovo da prekrijem ne mogu. Imam 100 dinara, na računu, molim te, učini nešto za moju mladost. Ja ovako da snimam ne mogu ništa. Niti mogu ovo sama da prekrijem, niti postoji šansa. A od besa i nervoze, pogledaj na šta mi ovo liči. Ovo je pakao, noćna mora - govorila je Ana i pokazivala kratere na licu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kole

01.07.2023 12:41

Mozda joj je to sansa da dodje sebi i shvati da se ne treba igrati sa prirodom. Rodjena je lepa i privlacna sa talentom koji joj je doneo slavu i novac, ali to je malo, pa hajde da postane pokusni kunic prevaranata iz industrije plasicne, estetske hirurgije. Ne mogu da poverujem da su zene toliko nepromisljene i da zbog besmislenih modnih trendova rizikuju zdravlje i sam zivot.