PONOVO ZALJUBLJENA! Nataša Bekvalac o poslednjoj AFERI koja drma estradu i NOVOJ SIMPATIJI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je otvorila dušu i progovorila i o vaspitanju svojih ćerki i priznala gde je pogrešila!

PONOVO ZALJUBLJENA! Nataša Bekvalac o poslednjoj AFERI koja drma estradu i NOVOJ SIMPATIJI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Nataša Bekvalac

Popularna pevačica Nataša Bekvalac sinoć se pojavila na proslavi 18. rođendana časopisa Stori i oduševila sve kad je prošetala crvenim tepihom. Njena providna bela haljina izmamila je uzdahe svih prisutnih, a ona se do samog kraja žurke ludo provodila sa sestrama Draganom i Kristinom. Pre ulaska na žurku dala je intervju za Republiku.

- Inspiracija za večerašnji stajling je moj život koji je bez tubrulencija, sve je ravno i čisto belo - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nataša Bekvalac

Bekvalčeva je priznala i da se zaljubima, da posle dužeg perioda ima simpatiju, ali da on to ne zna.

- Imam simpatiju, ali on to ne zna, a ne bih volela da preko medija sazna da mi je simpatija. Sa naših je prostora, volim ja naše. Nemam strah da priznam emocije ali je ovo na nivou neke tinejdžerske simpatije - otkrila je Bekvalčeva.

Pevačica je progovorila i o vaspitanju svojih ćerki, te shvatila gde je pogrešila.

- Jedan veliki stručnjak kada je roditeljstvo u pitanju mi je rekao da je prezaštićeno dete zapušteno, a bila je u pitanju Katja. Nju sam jako štitila, do te mere da do tri godine nije pala. To nije uopšte pohvalno. Shvatila sam da sam uvek govorila: "Nemoj, mama će!" Došli smo u situaciju da sam se pitala: "Šta ja pravim od deteta, hoće li biti sposobno ili ne?" U roditeljstvu nemaš priručnik za dete i svako je priča za sebe i počela sam da popuštam deci. Hani ne proveravam telefon, ali joj znam šifru - ispričala je Nataša.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nataša i Dragana Bekvalac

Ovih dana se pokrenula afera oko pesme "Direktore". Naime, Nataša je ovu pesmu prva snimila u demo verziji, zatim se pojavila informacija da je pesmu Ana Nikolić platila Cobiju, a na kraju je završila kod Kaje Ostojić. Bekvalčeva nije želela da se uvlači u ovu aferu.

- Ne bih se ja uvlačila u tu vrstu nepotrebnih peripetija - zaključila je Nataša za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading