ŠOK REAKCIJA VERICE RAKOČEVIĆ NA NAŠE PITANJE O DUGOVIMA: Kreatorka progovorila o prodaji kuće na Avali! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

ŠOK REAKCIJA VERICE RAKOČEVIĆ NA NAŠE PITANJE O DUGOVIMA: Kreatorka progovorila o prodaji kuće na Avali! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević

Modna dizajnerka Verica Rakočević (75) retko se pojavljuje u javnosti, a večeras je odlučila da sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem ispoštuje svoje prijatelje i pojavi se na proslavi magazina "Stori".

Poznata kreatoka je ovom prilikom stala ispred objektiva portala Republika i odgovorila na pitanja iz privatnog života, uključujući i ona nezgodna, o dugovanjima, o čemu se dosta pisalo u medijima.

- Uopšte mi nisu nedostajali ovakvi događaji. Večeras sam ovde iz poštovanja prema svojim prijateljima. Inače ne volim crveni tepih, volim baštu i šumu. Mnogo sam ja stara za ovo - nasmejala se Verica, te spomenula i svog partnera:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

- On ne dozvoljava samo da mu neko pomaže da se obuče i ja sam ga poslušala. Ja sam jedna pokorna, srpska žena - istakla je kreatorka.

Kako se u medijima neretko spomene i njihov razvod, Verica je sigurna da je sve to rezultat tuđih nezadovoljstva, te se osvrnula i na svoju ćerku, Elenu Karaman, i njenu vilu nestvarnog izgleda.

- Svašta ljudi pričaju, verovatno im nije dobro, pa žele da i drugima bude loše. Meni su moja deca rekla: "Mama, rajsferšlus na usta što se nas tiče". Ako ozbiljno govorimo, nijedna kuća ne može da bude lepša od Elenine - kaže Rakočevićeva.

Republika

Foto: instagram.com/elena.karamankaric

Elena Karaman

Na samom kraju, pitali smo Vericu kako reaguje na navode da prodaje kuću, jer je, kako su mediji preneli, u dugovima je do guše.

- Neka bude priča i dalje. Volim tu reč "dugovi". Ja u životu nemam ni materijalne, ni moralne dugove - zaključila je modna kreatorka za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Verica Rakočević sa suprugom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
staljin

01.06.2023 07:29

nema vise Mijatovica