TEODORA PRVI PUT PROGOVORILA O EKSPLICITNOM SNIMKU: Pevačica prebledela zbog intimnog pitanja o košarkašu Lesoru!

Autor: P. R.

Zabava

30.05.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nije htela da priča na ovu temu, Teodora Džehverović otkrila je šok detalje snimka koji kruži interenetom!

TEODORA PRVI PUT PROGOVORILA O EKSPLICITNOM SNIMKU: Pevačica prebledela zbog intimnog pitanja o košarkašu Lesoru!

Foto: printscreen/RTV Pink

U javnosti je pre izvesnog vremena isplivao audio snimak na kojem se, kako komentarišu korisnici društvenih mreža, čuje pevačica Teodora Džehverović kako ispušta uzdahe tokom intimnog odnosa sa košarkašem Partizana, Matijasom Lesorom.

Kako se na ovu temu do sada nije oglašavala, pevačica je prekinula ćutnju u emisiji "Amidži šou", iako joj je bilo vidno neprijatno zbog pitanja koje joj je postavljeno na ovu temu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora Džehverović

- Čiji je glas na eksplicitnom audio snimku koji se pojavio u medijima, a vezuje se za tebe - glasilo je pitanje voditeljke Mine Naumović, a Džehva je potpuno prebledela.

- Neću dati odgovor na ovo pitanje - rekla je kratko Teodora.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Teodora Džehverović

Međutim, voditelj Ognjen Amidžić joj je ponovo postavio pitanje na ovu temu, pa je pevačica odlučila da bude rečitija.

- Novine su prenele da je to moj glas. Prvi i poslednji put se oglavašam na ovu temu, nisam htela uopšte jer sam mislila da je tako najbolje. Mogu da budu dve istine, prva je da mi je ovo sve neko namestio i lažirao, a druga je da sam to ja, ali da je to neko na kvarno snimio i hteo da me uništi. Niko se nije ni pitao šta je od toga istina, naravno svi su se odmah uhvatili za to drugo. Šta god da je od te dve istine, katastrofa je za jednu žensku osobu, i ne mogu da verujem, evo obraćam se ženama... To može da se desi bilo kome, ja sam javna ličnost, pa je ispalo ovako kako je ispalo. Opet kažem, nisam potvrdila ništa, ali neverovatno mi je da nisam dobila podršku žena, već su se one prve zezale na moj račun. Hajde da razumem muškarce, mada ne mogu ni njih, ali da žene ne mogu da razumeju i da ne mogu da se stave u moju situaciju i sagledaju kako je meni bilo, već su se svi sprdali na tu temu. Ja sam to prihvatila i ovim putem se zahvaljujem osobi koja mi je to uradila, jer sam shvatila koliko sam zapravo jaka - istakla je Džehva u jednoj dahu u pomenutoj emisiji, te dodala:

- Ovo je krivično delo, to se rešava. Ja sam se potpuno sklonila sa strane i to rešavala sa određenim ljudima koji treba da se bave tim stvarima. Osoba koja je ovo uradila može da ide u zatvor. Ljudi misle da mogu da se zezaju jer smo mi javne ličnosti, ali gde piše da ja moram da budem žrtva ovakvih stvari - zaključila je pevačica.

Republika

Foto: Starsport, ATA Images

Teodora Džehverović i Matijas Lesor

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading