ZOVU JE KOPIJOM TEODORE DŽEHVEROVIĆ: Ema Radujko se skida na mrežama, a sada otkrila sve o AFERI sa Vojažom! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica na samom početku karijere samo ređa skandale!

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, objavio je novi album pod nazivom "Plava krv", pa je tim povodom organizovao i promociju u jednom prestoničkom hotelu, gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti sa naše domaće javne scene, među kojima se našla i mlada tiktokerka i sve popularnija pevačica u usponu, Ema Radujko.

Ona se, inače, pre nekoliko dana našla na samom vrhu trending lista zajedno sa svojom koleginicom, Teodorom Džehverović, te smo je upitali da li joj poređenje sa njom prija.

Da se razumemo, Teodora je naša, tako da mi njen trending prija koliko i njoj. Dosta vremena mi je bilo potrebno da završim projekat na kojem radim, tek su izašle dve pesme, uskoro izlazi i ostatak - otkriva na samom početku mlada pevačica za naš portal, a zatim se osvrnula i na negativne komentare koji se često nađu ispod njenih objava na drušvenim mrežama, te da je upravo "Džehvina jeftina kopija":

- Ja ću ljudima objasniti i dokazati ko sam ja. Ne smetaju mi takvi komentari, nas dve smo privatno jako dobre, imamo istu menadžerku, čujemo se i družimo, naravno. Svi smo tu zajedno, podržavamo se i nema nikakve zle krvi kako neki predstavljaju - ističe Radujko za Republiku.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Pevačica se osvrnula i na navode da je u šemi sa reperom Mihailom Veruovićem, poznatiji u javnosti kao Vojaž, i fotografiju na Instagramu koja je podgrejala sumnje njihovih fanova.

- Nema tu nikakve "prave" istine, malo smo se našalili, neki su ozbiljnije shvatili nego što je trebalo. Mi smo okej, ja trenuno nisam zaljubljena. Trenutno mi treba samo karijera, a ne ljubav - smeje se Ema u razgovoru za Republiku i dodaje da je svaka reklama, dobra reklama.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vojaž

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading