NAŠA PEVAČICA PROGOVORILA O BRUTALNOM NAPADU: Presreli je u tržnom centru, a sada poslala poruku koja LEDI KRV U ŽILAMA! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda u usponu otvorila dušu o nemilom događaju koji je potresao estradu!

 

 

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, objavio je novi album pod nazivom "Plava krv", pa je tim povodom organizovao i promociju u jednom prestoničkom hotelu, gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti sa naše domaće javne scene, među kojima se našla i mlada pevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina.

Ona je ovom prilikom stala ispred našeg objektiva, te progovorila o nedavnom napadu na nju koji se desio u jednom tržnom centru.

- Da, istina je da sam napadnuta, ali ne bih previše o tome. Samo ću vam reći da se čuvate ljudi. Dobro sam, to je bitno, malo sam se zabrinula u trenutku, ali sada je sve okej - istakla je Mahrina, pa se osvrnula na svoj emotivni život:

- Da li sam zaljubljena? Uh... (smeh) Pa, ne znam baš da li sam zaljubljena. Mislim... Šta vam govori moj izgled? Neka bude onda da jesam - nasmejala se pevačica.

Mahrinu smo upitali da li je za nju danas svaka reklama dobra reklama, s obzirom na razne situacije kroz koje medijske ličnosti moraju da prolaze zbog svojih postupaka, kako u karijeri, tako i privatno.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Mahrina

- Ma, zavisi kako se uzme, ali mislim da u suštini jeste. Da, svaka reklama je dobra reklama, dokle god se sve radi iz neke dobre namere - istakla je mlada pevačica u razgovoru za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading