NUĆI BESAN KAO RIS PREKINUO INTERVJU: Zbog prozivki da sa Vojažem promoviše nasilje i poziva na PUCANJE, reperi napravili scenu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama zbog škakljivog pitanja!

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, objavio je novi album pod nazivom "Plava krv", pa je tim povodom organizovao i promociju u jednom prestoničkom hotelu, gde se okupio veliki broj poznatih ličnosti sa naše domaće javne scene, među kojima su se našli i Mihailo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući.

Mladi reperi osvrnuli su se na dešavanja u privatnim životima, tačnije navodima da su se posvađali kao "pravi, ljubavni par" u jednom butiku u Nemačkoj, te napravili scenu pred svima.

 - Budim se jedno jutro i meni stiže vest, šalje mi on u fazonu: "Kume, pogledaj ovo", a ono naslov da smo se potukli u butiku... Prvo, mi nikada nismo bili zajedno u butiku u Nemačkoj, da počnemo odatle, a kamoli da smo se potukli! Da je bar neka pijaca, pa 'ajde... (smeh) - priča Vojaž, pa su se nadovezali i na navode da su njih dvojica u ljubavnom odnosu:

- To je toliko, ono... Nemam komentar, sve se vidi - istakao je Nući.

Reperi su se dotakli i nedavnih natpise u medijama da pozivaju omladinu na pucanje, kao da i promovišu nasilje i korišćenje raznih opijata.

- To su sve stari snimci koji su zloupotrebljeni u ovom kontekstu - kazao je Nući, a njegov kolega se nadovezao: 

Republika

Foto: Republika

Vojaž i Nući

- Mislim da je to sada već prepumpavanje, medijima je potrebno da što više pričaju o tome. Crna hronika je aktuelna, to se sada gura, mislim da je to loše. To što mi radimo, to je neka rep kultura, to što smo radili, radili smo 2019. godine, mnogo pre ovoga, kao i generacije pre nas, to je jednostavno takva neka kultura. Niti je to bilo kakvo povezivanje sa tim stvarima, ružna je tema - istakao je Vojaž.

Na pitanje kako su reagovali kada je Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, inače Vojažova bivša devojka, radila slične stvari i mlatila pištoljem u jednom klipu koji je isplivao na društvenim mrežama, Nući je pobesneo i rešio da prekine intervju.

Republika

Foto: Republika

Vojaž i Nući

Dobro, ako ćemo o tim temama, ne moramo dalje, hvala - brecnuo se reper, dok je i Verović odbio da priča na ovu aktuelnu temu, ali odgovorio na navode da je u šemi sa mladom pevačicom Emom Radujkom, koju javnost povezuje zbog sličnosti sa Teodorom Džehverović.

- Ne verujem da ćemo sarađivati u bliskoj budućnosti, trenutno imam neke druge ambicije. Ali neverovatno je da su mediji povezivali sa svakom devojkom koju sam okačio na "stori", tako i sa Emom. Nismo zajedno, a i da imam devojku, ne bih rekao, voleo bih neke stvari da ipak zadržim za sebe - zaključuje Vojaž za Republiku.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ema Radujko

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading