SKANDAL! NUĆI I VOJAŽ SIMULIRAJU PUCANJE I PROMOVIŠU NASILJE! Psihoterapeutkinja se hitno oglasila: Ismevaju žrtve masakra i retraumatiziraju decu!

Autor:

Zabava

22.05.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Milenković o treperima i njihovom sramotnom ponašanju.

SKANDAL! NUĆI I VOJAŽ SIMULIRAJU PUCANJE I PROMOVIŠU NASILJE! Psihoterapeutkinja se hitno oglasila: Ismevaju žrtve masakra i retraumatiziraju decu!

Foto: pixabay.com/printscreen/instagram.com

Vojaž i Nući

Treperi Mihajlo Veruović Vojaž i Igor Panić Nući jedni su od najpoznatijih na našoj javnoj sceni i omladina ih masovno gleda kao svoje uzore, pa je upravo zbog toga javnost zgrožena njihovim postupcima  na društvenim mrežama, i to neposredno nakon dva masakra koja su čitavu zemlju zavili u crno.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com

Vojaž simulira pucanje

Naime, oni su na svojim društvenim mrežama uz muziku i stihove u kojima se koriste neprimerene reči, poput ''kokain'', ''ubijanje''.. rukama simulirali pucanje iz vatrenog oružja i uvlačenje nedozvoljenih supstanci.

Foto: printscreen/instagram.com

Nući simulira pucanje

Oni su neposredno nakon masakra u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" preko svog menadžmenta poručili da su potreseni stravičnim događajem i izjavili saučešće porodicama žrtava, a onda su nastavili sa promocijom nasilja.

- U ime Nućija i Vojaža želimo da izjavimo saučešće porodicama žrtava. Ovaj događaj nas je potresao, kao i svakog časnog stanovnika naše zemlje. Mislima smo i kroz molitvu takođe uz sve povređene i nadamo se njihovom brzom oporavku - poručili su tada kratko njih dvojica.

Foto: Republika TV

Marija Milenković

Psihoterapeutkinja Marija Milenković je prokomentarisala ovo njihovo ponašanje i istakla da njihov postupak predstavlja ismevanje žrtava tragedija.

- Njihovi postupci u ovom trenutku svakako nisu poželjni, bez obzira na to da li se oni na taj način samo šale ili su ozbiljni, ili to metaforično pokazuju mladima. Koliko sam upućena, Vojaž se tokom serije u "U klinču", gde je glumio, malo izdigao i pokazao da svoju umetnost može da promoviše i na drugačiji način. Ovi njihovi postupci bez sumnje mogu da utiču, posebno sada, na mlade koji su prošli kroz traumu. Svakako da nije primereno da neko pokazuje i aludira na to kako puca i da to na bilo koji način parafrazira, posebno sada. Ti njihovi snimci mogu da deluju na njihove pratioce, te da zbog njih mogu ponovo da retraumatiziraju decu koja su prošla kroz traumu, kao i da daju ideju nekoj deci da je to relativizacija tragedija koje su se desile. Ovo ne sme da potpadne pod to da je to šala, nego da je to ozbiljna stvar. Mora da postoji neko ko to prati i sankcioniše, ko će odmah da briše takve sadržaje sa mreža - navela je ona za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading