"PSUJEMO U PESMAMA, ALI TO NE UTIČE NA OMLADINU" Devito ne skida masku ni za PARE, a ovako se pere od navoda da promoviše POROKE! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devito napravio promociju novog albuma "Plava krv", pa po prvi put razgovarao sa medijama.

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, izdao je novi album pod nazivom "Plava krv", gde se našlo čak 24 novih pesmama, a zbog toga je i organizovao gala veče za svoje saradnike i medije u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

- Mislim da je bilo pravo vreme da se izda album. Razumem situaciju, pogođen sam, bilo mi je loše, album je trebalo da izađe pre 20 dana, ali sam pomerio to sve - rekao je najpre muzičar u razgovoru za Republiku povodom nemilih događaja u Mladenovcu i školi na Vračaru, a onda se osvrnuo na medije s kojima do večeras gotovo da nije imao saradnju.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito izbacio novi album "Plava krv"

Saradnja je obostrana, ja se izvinjavam, meni je neprijatno. Nikad nisam bio pred ovoliko novinara. Hteo sam da napravimo nešto drugačije i posebno za Balkan - rekao je Devito pred našim objektivom, te se povela priča o njegovom identitetu, s obzirom na to da uvek nosi masku.

- Možda znate kakvo je moje pravo lice, ali ne znate da sam to ja. Masku planiram da skinem samo posle promocije, kad legnem u krevet - nasmejao se on, pa započeo i o svom muzičkom biznisu priču.

- Ja sam celog života izvođač, od 2006. godine. Nastupao sam po Domovima omladine u Srbiji. Bavio sam se i drugim poslovima, ali o tome bih možda neki drugi put. Možda je trebalo da stavim masku ranije. Ne bih je skinuo ni za kakav novac, volim svoju privatnost - izričit je reper, koji otkriva da je privatno skroz drugačiji od onoga kako se predstavlja u svojim pesmama, kao i da je srećno veren sa lepšom polovinom.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito izbacio novi album "Plava krv"

On se naposletku osvrnuo i na uticaj muzike na omladinu, posebno na njegove tekstove u kojima se često spominju alkohol, narkotici i oružje.

- Ne mislim da trep muzika utiče loše na omladinu, ona ima za cilj samo zabavu, kao film ili pozorište. Mi možda psujemo u pesmama, ali to je sleng, ne mislim da ima neko značenje. Ja pesmama hoću da motivišem ljude da veruju u sebe i da mogu da postignu neki cilj. Ako na nekog nešto loše utiče, to je individualno - zaključio je Devito za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito izbacio novi album "Plava krv"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sale

25.05.2023 18:48

Ako vam deca slusaju ovo smece dobro se zapitajte gde ste pogresili..