VOJAŽ IZNENADIO MAJKU ZA 50. ROĐENDAN: Doveo joj Darka Lazića, napravio RUSVAJ, a onda sve raznežio EMOTIVNOM objavom sa bakom!

Autor:

Zabava

23.05.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni treper je izuzetno vezan za svoju majku i odlučio je da je obraduje na poseban način!

VOJAŽ IZNENADIO MAJKU ZA 50. ROĐENDAN: Doveo joj Darka Lazića, napravio RUSVAJ, a onda sve raznežio EMOTIVNOM objavom sa bakom!

Foto: Instagram.com

Vojaž i Darko

Žana Veruović, majka popularnog trepera Mihajla Veruovića Vojaža, sinoć je proslavila svoj 50. rođendan, a slavlje je bilo upriličeno u jednom prestižnom restoranu. Žana je okupila prijatelje i porodicu, a najmiliji su joj priredili izneđanje. Žana je u jednom trenutku zaplesala sa starijim sinom Vasiljem, a onda su stigli trubači. Njen suprug i sinovi su se okupili oko nje i Žana je oduvala svećice.

Republika

Foto: Instagram.com

Žana Veruović

Tek tad je krenula prava žurka. Vojaž je svoju mamu iznenadio i doveo joj folkera Darka Lazića. Mihajlo i Darko su zajedno sa Rastom snimili pesmu "Pismo" i tada su se sprijateljili. Folker je doveo atmosferu do usijanja i oduševio sve prisutne, a slike možete pogledati u galeriji ispod ovog teksta.

Mihajlo je podelio i emotivni trenutak sa svojom bakom, a sve je podelio na društvenoj mreži Instagram. Naime, treper je izbacio sliku gde se vidi kako se drži za ruku sa svojom bakom i dodao je emotikon srce.

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž sa bakom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading