SEKULA MODERNOG DOBA! Usijale se mreže, folker spojio bivšu i sadašnju: Darko Lazić i njegove ŽENE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.05.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko je pozirao zajedno sa svojom sadašnjom suprugom i bivšom verenicom, a svi se pitaju gde je Ana Sević!

SEKULA MODERNOG DOBA! Usijale se mreže, folker spojio bivšu i sadašnju: Darko Lazić i njegove ŽENE! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Katarina, Darko i Marina

Popularni folker Darko Lazić je osim po talentu, poznat i po svojim burnim ljubavnim odnosima. Nedavno je oženio svoju prvu ljubav Katarinu, a ranije je bio u braku sa koleginicom Anom Sević, sa kojom je dobio ćerku Lorenu, a potom je verio Marinu Gagić, sa kojom je dobio sina Alekseja.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina, Darko i Marina

Darko je izazvao pravi haos na društvenim mrežama kad je spojio sadašnju ženu i bivšu verenicu i fotografisao se sa njima. Svi su pozirali srećni i nasmejani i pokazali da i dalje vladaju dobri odnosi među njima. Katarina i Marina su ispozirale nekoliko puta i bez Darka.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina i Marina

Marina je često dovodila Alekseja u bolnicu dok se Darko oporavljao posle operacije i zajedno učestvuju u njegovom odgajanju. Svi su primetili da nema Ane Sević, te je folker dobio dosta komentara na ovu temu. "Ovo je lepo videti", "Fale Ana i Barbara", "Darko i njegove žene", "Samo fali Ana", "Gde je Ana?", "To je sadašnji Sekula", "Baš moćno! I ja predlagala bivšem, samo ni da čuje", "Legendo, svaka ti dala", samo su neki od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading