SRAMNO! Severina ponovo izbegava SUD, ovoga puta zbog PROVODA NA KONCERTU!

Autor:

Zabava

21.05.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seve hoće da se provodi u Rimu, a suđenje izbegava!

SRAMNO! Severina ponovo izbegava SUD, ovoga puta zbog PROVODA NA KONCERTU!

Foto: ATA Images

Kako saznaju hrvatski mediji, Severina Vučković (51) na građanskom sudu u Zagrebu ima zakazana dva ročišta početkom sledeće nedelje, u postupcima koje vodi s bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem. Međutim, pevačica je odlučila da se uopšte ne pojavi jer je isplanirala odlazak u Rim kako bi prisustvovala koncertu Brusa Springstina.

Naime, kako se saznaje iz menadžmenta Vučkovićeve, oni su sastavili izvinjenje u kojoj navode da je pevačica pozvana na koncert kao gošća i da joj je taj poziv navodno stigao od menadžmenta muzičke zvezde.

 

 

Inače, Brus je na turneji od februara, a sledećih meseci sviraće po celoj Europi. Upravo su ga, kako je izveštavala agencija "Rojters", žestoko kritikovali u Italiji jer nije otkazao koncert u Ferari, gde je nastupao u četvrtak veče, dok je u toj regiji smrtno stradalo 13 ljudi u brutalnim poplavama, koje zasad ne jenjavaju.

Američka rok legenda u Rimu ima zakazanu svirku za nedelju, 21. maja, a Severina bi trebalo da se ludo zabavlja u čuvenom "Cirkus Maksimusu", gde će višestruki dobitnik "Gremi" nagrada postaviti spektakularnu pozornicu. Dve večeri pre koncerta još je u prodaji bilo dostupno stotinjak karata po cenama koje su iznosile od 150, pa do vrtoglavih 1500 evra.

Republika

Foto: Đ.Kojadinović,ATAImages

Milan Popović i Severina

Seve se zadnji put, koliko je poznato, na sudu pojavila početkom aprila zbog ročišta o optužbama za navodno nasilje u porodici. U poslednjih mesec i po trebalo je da se pojavi na sudu i zbog postupka s učiteljicom škole koju pohađa Severinin i Popovićev sin, u kojem učiteljica od pevačice traži odštetu od malo manju od 10.000 evra, međutim, to ročište je odloženo, a koje bi se navodno trebalo održati sledeće nedelje, piše 24sata.

Severina je zaradila i kaznene prijave, a zatim i prekršajne, zbog čega se pred tim sudovima brani od optužbi, a na građanskom sudu u Zagrebu redovan je posetilac zbog mnogobrojnih postupaka koji se vode u borbi za starateljstvo nad detetom.

Republika

Foto: Instagram

Severina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading