ISPLIVAO ŠOK SNIMAK ANE NIKOLIĆ! Skandalozno ponašanje pevačice, tetura se po bini i urliče iz sveg glasa - zbog OVOGA je ispalila Lukasa! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.05.2023

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi zabrinuti za stanje poznate pevačice!

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK ANE NIKOLIĆ! Skandalozno ponašanje pevačice, tetura se po bini i urliče iz sveg glasa - zbog OVOGA je ispalila Lukasa! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Aca Lukas održao je nedavno koncert u zagrebačkoj Areni pred nekoliko desetina hiljada ljudi, međutim, iako je bila najavljena, pevačica Ana Nikolić nije se pojavila.

Naime, Nikolićeva je danima unazad obaveštavala svoje fanove na društvenoj mreži Instagram da će u hrvatskoj prestonici ukrstiti glasove sa Lukasom, te se čak i pojavila na probama pred koncert, ali je svog kolegu na kraju ipak ispalila.

Na društvenim mrežama je sada osvanuo i šokantni snimak sa probe, na kojima se jasno vidi da se pevačica tetura, a u jednom momentu je čak počela i da skiči u mikrofon dok je probala svoj hit "Romale, romali", što je mnogo korisnike interneta uznemirilo.

Kako je Ana za oktobar najavila solistički koncert u našoj, beogradskoj Areni, mnogi su mišljenja da se pevačica neće ni pojaviti na bini, što zbog poroka, što zbog nemogućnosti da par sati peva pred publikom.

"Ovakvo njeno ponašanje prelazi sve granice", "Ako se i pojavi na svom koncertu, kako je krenulo ispaliće ko Acu za zagrebačku", "Kakav blam, jedva čekam da se sprda sa publikom u svojoj Areni i da zaspe na bini", samo su neki od komentara ispod video klipa koji kruži interenetom.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen/ananikolicofficial

Ana Nikolić

Ovim povodom pokušali smo da stupimo u kontakt sa Anom Nikolić na broj poznat redakciji, međutim, ona je bila nedostupna do zaključenja ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading