NEVIĐENI SKANDAL U KRAGUJEVCU! Huligani NAPALI Milana Borjana! Kapiten Zvezde dobio UDARAC!

Autor:

Sport

20.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Radničkim 1923 rezultatom 1:!, ali je nemila scena posle utakmice bacila sve u drugi plan.

NEVIĐENI SKANDAL U KRAGUJEVCU! Huligani NAPALI Milana Borjana! Kapiten Zvezde dobio UDARAC!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je do vođstva došla evrogolom Mirka Ivanića, dok je izjednačenje i bod domaćinu doneo Zorić u 86. minutu.

Nije bilo zanimljivo u prvom poluvremenu, ali je nastavak doneo mnogo dinamičniji fudbal na "Čika Dači".

Međutim, po završetku utakmice 36. kola Mozzart Superlige, neimenovani navijač kragujevačke ekipe napravio je skandal neviđenih razmera!

Republika

Foto: Starsport

 

O čemu se zapravo radi? Kapiten srpskog šampiona Milan Borjan se posle meča slikao sa najmlađim pristalicama, ali ga je tom prilikom jedan navijač udario u glavu!

Foto: Starsport

 

Ovakav gest je potpuno rasbesneo kanadskog reprezentativca, pa Zvezdin golman nije oklevao, već je krenuo da preskače ogradu ne bi li se obračunao sa huliganom.

Brzom reakcijom saigrača, na svu sreću, Borjan je sprečen u nameri da ni kriv ni dužan napravi neku glupost, pa je izbegnut sukob većih razmera.

Inače, Crvena zvezda je odavno obezbedila 34. šampionsku titulu u klupskoj istoriji, a šesti uzastopni naslov najboljeg tima na terenima Superlige Srbije.

Priliku da upotpune kolekciju trofeja, crveno-beli će imati u finalu nacionalnog kupa, jer će u borbi za pehar odmeriti snagu sa Čukaričkim, koji je eliminisao Vojvodinu u Novom Sadu.

Klub sa Marakane je, podsetimo, protiv TSC-a iz Bačke Topole najpre osvojio titulu u Mozzart Superligi, a potom protiv istog rivala prošao u finale Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading