KARDINALNE GREŠKE, SVAKA UTAKMICA JE VAŽNA: Milojević ZAGRMEO na "Čika Dači" - "Dres Zvezde OBAVEZUJE"!

Autor:

Sport

20.05.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strateg našeg najtrofejnijeg kluba realan posle kiksa u srcu Šumadije.

KARDINALNE GREŠKE, SVAKA UTAKMICA JE VAŽNA: Milojević ZAGRMEO na "Čika Dači" - "Dres Zvezde OBAVEZUJE"!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da savladaju Radnički 1923, a posle remija rezultatom 1:1 na "Čika Dači" oglasio se trener srpskog šampiona Miloš Milojević.

- Svaka uakmica je bitna, nešto smo videli, nešto smo znali. Ostali smo neporaženi i negde koliko smo uložili, toliko smo dobili. Dali smo gol, ali neke tri-četiri kardinalne greške i tu smo gde smo - rekao je Milojević za "TV Arena" neposredno posle duela 36. kola Mozzart Bet Superlige Srbije..

Sa druge strane, kormilar Kragujevčana Dejan Joksimović nije mogao da sakrije zadovoljstvo činjenicom da su njegovi izabranici uspeli da izbegnu poraz i sudaru sa najboljom ekipom u Srbiji.

Mogu biti zadovoljan kako su momci odgovorili zahtevima. Bili smo konkurentni, imali svoje situacije, možda i pri rezultatu 0:0 smo mogli da postignemo gol. Pokazali smo karakter, vratili se iz minusa i zadovoljni smo - istakao je Joksimović.

Zvezdu 25. maja očekuje finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog, a potom i proslava titule sa Novim Pazarom, sledećeg vikenda na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading