NA MARAKANI HLADE ŠAMPANJAC! Crvena zvezda dobila FENOMENALNE vesti - u kasu se sliva OZBILJAN novac!

Autor:

Sport

20.05.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više skoro i da nema.

NA MARAKANI HLADE ŠAMPANJAC! Crvena zvezda dobila FENOMENALNE vesti - u kasu se sliva OZBILJAN novac!

Foto: Starsport

Dragović i Borjan tokom 170. večitog derbija

Fenomenalne vesti stigle su iz Praga na Marakanu.

Fudbaleri Sparte iz Praga savladali su Bohemians u 33. kolu šampionata Češke rezultatom 2:1 i došli su na korak od osvajanja titule i plasmana u Ligu šampiona.

Za praškog velikana golove su postigli Krejči u 69. i Kuhta u 85. minutu meča, dok je za Bohemians jedini strelac bio Janoš u 58. minutu. Sada Sparta ima osam bodova više, uz meč više protiv Slavije, a do kraja šampionata Češke ostala su još dva kola, te je izvesno da će ovaj tim doći do titule.

Na koji način su ovo dobre vesti za Zvezdu?

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

 

Dolaskom Sparte do titule i grupne faze Lige šampiona izvesno je da će Crvena zvezda na predstojećem žrebu biti u trećem, a ne četvrtom šeširu, te da će dobiti bar jednog lakšeg rivala u grupnoj fazi.

Takođe, u kasu tima sa Marakane sliće se ozbiljan novac, te će na osnovu klupskog rejtinga Zvezda dobiti 1.100.000 evra više na ime bonusa za Ligu šampiona.

U poslednja dva kola šampionata Češke može se desiti čudo, ali je realnije da će Sparta osvojiti titulu i doneti Zvezdi fenomenalne vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading