MAMA DŽEHVA UHVAĆENA NA DELU: Ovako snabdeva Teodoru, na društvenim mrežama nastao RAT (FOTO)

Autor:

Zabava

20.05.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan Gocin potez izazvao je lavinu komentara na Tviteru!

MAMA DŽEHVA UHVAĆENA NA DELU: Ovako snabdeva Teodoru, na društvenim mrežama nastao RAT (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages, Dragan Kadić

Teodora i Goca

Pevačica Teodora Džehverović postala je poznata širokoj javnosti u takmičenju "Zvezde Granda", a popularnost je stekla učešćem u prvoj sezoni "Zadruge". Njena majka Gordana takođe je ušla u "Zadrugu", kako bi je dovela u red, a njih dve su tada otkrile koliko se zajedno bore za Džehvinu karijeru. Između ostalog, Goca je pričala i kako šije kostime za Teodorine nastupe, što je nastavila da radi i kad je Teodora postala regionalna mlada zvezda.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Goca Džehverović

Jedna korisnica Tvitera uslikala je Gocu u kineskoj radnji, te pretpostavila da ona kupuje stvari za nove Teodorine kostime, a njen komentar izazvao je lavinu.

- Džehva koja redovno pazari kod Kineza nakit i gluposti od kojih pravi Teodori “kostime” - napisala je ova korisnica uz dozu podsmeha i stavila dva emotikona koja plaču od smeha.

 

 

Njen komentar se nije svideo drugim korisnicima Tvitera, koji su podržali to što je Mama Džehva i dalje aktivno uključena u rad svoje ćerke, kao i to što Teodora ne baca novac na skupocene kostime. "Kakva god da je Džehvi, prosta i vulgarna, devojka je jako pametna sa lovom koju zarađuje, svesna je da su to krpice za nastupe i nije budala da troši sulude cifre na to", "Meni je ovo top, znam da je to radila na početku karije, super što je nastavila, dobro Mama Džehvi, dobro Teodori, a i moram priznati da se ne razlikuju nešto mnogo kostimi koje nosi teodora od kostima nekih domaćih kreatora", "I sama je pričala o tome, i ona i majka. Ne gotivim ih, ali za ovo ih podržavam", "Svaka čast Mami Džehvi, Teodora može da nosi šta poželi, ali je najlepše kad mama koja predobro šije napravi neki komad odeće. Njene jakne su po Zadruzi svi nosali, žena prekreativno radi", "I ja bih pravi kad bih umela", "Pametna žena", samo su neki od komentara podrške koje su Džehverovićke dobile.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading