TEŠKO MI JE KAD ČUJEM "SLAVIJU": Mina Kostić o pokojnom Džeju na svadbi njegove mezimice, otkrila da li se UDAJE za novog dečka! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica stigla na proslavu sa svojim dečkom, sa kojim uskoro napušta Srbiju!

 

 

Pevačica Mina Kostić stigla je na građansko venčanje Marije Ramadanovski, ćerke njenog pokojnog kolege Džeja. Ona se na svadbi pojavila sa svojim dežkom, pa istakla da je u isto vreme i srećna i tužna zbog današnjeg događaja.

Bogu hvala, srećna sam, ali ujedno i tužna jer nema Džeja, ali se nadam da će sve biti kao da je on tu. Naravno da ću i ja zapevati. Ja se nisam nikad udavala i nemam neki savet. Želim joj da bude srećna posle svega što joj se izdešavalo - istakla je Mina, kojoj je preteško kad čuje pesmu "Slavija", koju je snimila sa Ramadanovskim.

Republika

Foto: E-stock

Mina Kostić sa dečkom

- Teško mi je kad čujem pesmu ''Slavija'', to je moja i Džejeva pesma. Drago mi je što sam imala takvog prijatelja i kolegu. Nisam upoznala Marijinog izabranika, sada ću ga upoznati - dodala je Kostićeva.

Mina je otkrila i da li planira da stane na ludi kamen.

- Ne znam ja ništa, to se ne planira. Sve je u Božjim rukama - izjavila je pevačica, pa otkrila koliko je srećna u ljubavi:

Republika

Foto: AtaImages

Mina Kostić sa dečkom

- Idemo na letovanje, naravno, ali nećemo da vam kažemo gde idemo. Svakoj devojci bih poželela ovakvog dečka - zaključila je ona za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading