"STUDENTI" PRETE PARTIZANU: Jedva čekamo treću utakmicu!

Autor:

Sport

20.05.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener podgoričke ekipe izneo je svoja očekivanja pred majstoricu u Beogradu.

"STUDENTI" PRETE PARTIZANU: Jedva čekamo treću utakmicu!

Foto: Starsport

Košarkaši Studentskog centra slave pobedu u Beogradu

Košarkaši Partizana bili su na ivici ambisa protiv Studentskog centra, ali su uspeli da slave u Podgorici (81:79) izjednače na 1:1 u pobedama i vrate četvrtfinalnu seriju AdmiralBet ABA lige u Beograd.

Sada će u ponedeljak 22. maja od 20 časova u majstorici u beogradskoj Areni crno-beli pokušati da stignu do plasmana u polufinale i sudara sa Cedevita Olimpijom.

Ipak, "studenti" ne dolaze sa belom zastavicom u Beograd, a to je potvrdio i trener ove ekipe Andrej Žakelj.

Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu. Očekujem veliki broj navijača u Areni i sigurno će biti odlična atmosfera. Očekujemo od Partizana još veću agresivnost u odnosu na prva dva meča. Za nas je od velike važnosti da održimo fokus, da želja bude na istom nivou i da održimo skakačku prednost kao u prethodnim mečevima. Nema tu mnogo filozofije, plan nam je da ispravimo neke stvari iz druge utakmice gde smo imali probleme i još jednom da se borimo maksimalno i ostavimo srce na terenu - istakao je Žakelj.

Republika

Foto: Starsport

Andrej Žakelj, trener Studentskog centra

 

 

Na njegove reči nadovezao se i Flečer Megi, jedan od najboljih igrača "studenata":

- Posle dva sjajna meča protiv Partizana očekujemo da protivnici podignu nivo agresivnosti i fokusa na još viši nivo. Moramo da poboljšamo defanzivu, da uspemo u otežavanju njihovih šuteva za tri poena jer su iz tog segmenta veoma opasni. Kada smo mi u pitanju moramo da nastavimo da u napadu koristimo svoje prednosti, što smo dosta dobro radili u prva dva meča četvrtfinala. Izuzetno je važno da odigramo timski, da uspemo da održimo utakmicu u egalu do samog kraja i onda da vidimo šta može da se desi i možemo li da napravimo iznenađenje.

Odlučujući susret između Partizana i Studentskog centra na programu je u ponedeljak, 22. maja od 20 časova u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading