NOVI SKANDAL U REGIONU: Zoran Savić NAPAO sudije u Podgorici? Sportski direktor Partizana se OGLASIO o incidentu!

Autor:

Sport

19.05.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mira u košarci na prostorima Balkana.

NOVI SKANDAL U REGIONU: Zoran Savić NAPAO sudije u Podgorici? Sportski direktor Partizana se OGLASIO o incidentu!

Foto: Starsport

Zoran Savić i Željko Obradović

Košarkaši Partizana uspeli su da "prežive" gostovanje Studentskom centru u Podgorici, slave sa 81:79, izjednače na 1:1 u pobedama i vrate četvrtfinalnu seriju AdmiralBet ABA lige u Beograd.

O konačnom putniku u polufinale regionalnog takmičenja odluka će pasti 22. maja i tada će biti poznato ko će na megdan Cedevita Olimpiji.

Susret u Podgorici obeležila je velika nervoza i to u oba tabora - "studenti" su želeli čudo i plasman u polufinale, dok su se crno-beli borili za goli život i ostanak u seriji. Arbitri na ovom meču bili su Josip Radojković, Mario Majkić i Dragan Porobić, a u nekoliko navrata donosili su odluke koje su do ludila dovodile sve u timu Partizana.

Da nevolja bude veća, prema saznanjima našeg portala, u sudijskom zapisniku arbitri su naveli da su po završetku utakmice doživeli niz neprijatnosti od strane sportskog direktora Partizana, Zorana Savića.

U pomenutom zapisniku stoji da je Savić prvo verbalno, a zatim i fizički, napao sudije ovog meča, te da je rešio da "podeli pravdu" van terena.

Kontaktirali smo sportskog direktora crno-belih koji je incident negirao oštrim rečima:

Nemojte da se pričaju gluposti. Nemam šta da komentarišem oko toga - istakao je za naš portal Zoran Savić.

Da li su u pitanju gluposti ili ne - utvrdiće nadležni organi AdmiralBet ABA lige, a ako se utvrdi da je Savić zaista napao sudije nema sumnje da ga čeka drastična kazna.

Odlučujuća utakmica četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige između Partizana i Studentskog centra na programu je u ponedeljak 22. maja u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading