NEOČEKIVANA DRAMA NA JADRANU: Određene sudije za meč Partizana i Studentskog centra!

Autor:

Sport

17.05.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sav pritisak će biti na njima, ako se uzme u obzir rezultat iz prvog meča.

NEOČEKIVANA DRAMA NA JADRANU: Određene sudije za meč Partizana i Studentskog centra!

Foto: ABA liga j.t.d./Dragana Stjepanović

Košarkaši Studentskog centra dočekaće ekipu Partizana, u drugoj utakmici četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige.

Pobedom u dvorani "Aleksandar Nikolić", ekipa Studentskog centra napravila je veliki korak ka najvećoj senzaciji u četvrfinalu AdmiralBet ABA lige.

Podgoričani su savladali Partizan u prvom meču rezultatom 84:83 i sada ih samo pobeda deli od plasmana u polufinale, na megdan Cedevita Olimpiji.

Sada su iz sedišta lige i odredili koja trojica arbitara će deliti pravdu na ovom susretu, a u pitanju su Hrvat Josip Radojković, Mario Majkić iz Slovenije, odnosno Dragan Porobić iz Bosne i Hercegovine. Sva trojica su veoma često delila pravdu na Partizanovim mečevima ove sezone.

Utakmica u Podogrici je imala i uvertiru, pošto su iz domaćeg kluba odlučili da podignu cene ulaznica za ovaj susret, pa će one sada iznositi 20, 30 i 40 evra. Jasno, sa ciljem da se spreči ulazak velikog broja navijača Partizana u halu, ili makar da se na tome dobro zaradi.

Utakmica se igra od četvrtak od 19.00 časova. Ukoliko bude bilo potrebe, majstorica će se igrati u Beogradu, ali tačan termin i dalje nije poznat.

Podsetimo, pobednik ovog dvomeča će u polufinalu igrati sa ekipom Cedevita Olimpije. Drugo polufinale je već počelo, a Crvena zvezda Meridianbet je ubedljivo savladala Budućnost u prvoj utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading