ŠOK ZA GROBARE: Partizan IZBAČEN iz Arene - protiv Zvezde Meridianbet u drugom gradu?!

Autor:

Sport

15.05.2023

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvarna situacija u redovima crno-belih.

ŠOK ZA GROBARE: Partizan IZBAČEN iz Arene - protiv Zvezde Meridianbet u drugom gradu?!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana večeras, od 19 časova, kreću svoj pohod na titulu u Admiralbet ABA ligi, a prvi rival izabranicima Željka Obradovića će biti ekipa Studentskog centra.

Crno-beli su zbog obaveza u Evroligi morali da odlože svoje mečeve u četvrtfinalnoj seriji protiv ekipe iz Podgorice, pa će sada svoje duele morati da igraju u ubrzanom tempu, kako bi, u slučaju prolaska dalje, što pre stigli do polufinala takmičenja na Jadranu, gde čeka ekipa Cedevita Olimpije.

Ipak, samo par minuta pred početak duela sa Studentskim centrom, za navijače Partizana je stigla šokantna vest, a to je da postoji šansa da će ekipa Željka Obradovića svoje finalne duele u AdmiralBet ABA ligi, igrati u Sloveniji, naravno pod uslovom da se kvalifikuju za finale.

Partizan će mečeve četvrtfinala, kao i potencijalnog polufinala, igrati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić", zbog zauzetosti Arene, a sada se pojavila bojazan i da će najveća dvorana na Balkanu biti zauzeta i za moguće finale, prenosi "Mozzart Sport".

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Kako Mozzart navodi, niko ne očekuje da se 11.5000 navijača Partizana stvarno uputi ka Sloveniji, već su crno-beli ovo uradili kako bi ukazali na problem i iskazali svoje nezadovoljstvo, i kako ne bi ispustili prednost koju imaju igranjem u Areni,  


Podsetimo, polufinale AdmiralBet ABA lige je već počelo na drugoj strani žreba, a Crvena zvezda Meridianbet je na svom terenu demolirala Budućnost, rezultatom 93:55, i tako stigla na korak do velikog finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading