ČEKAJU DEVOJČICU! Mina i Nemanja Nedović smislili ime za NASLEDNICU, nosi ga glavna glumica omiljenih TELENOVELA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.05.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bračni par upriličio je slavlje, gde su otkrili pol i ime deteta!

ČEKAJU DEVOJČICU! Mina i Nemanja Nedović smislili ime za NASLEDNICU, nosi ga glavna glumica omiljenih TELENOVELA! (FOTO)

Foto: instagram.com/dujovic_aleksandra/printscreen

Mina i Nemanja

Naš poznati košarkaš Nemanja Nedović oženio je svoju suprugu Minu Milutinović 2020. godine, a dve godine kasnije venčali su se i u crkvi. Mladi par očekuje prinovu, a juče su napravili proslavu, gde su otkril pol i ime bebe.

- Mali zrak sunca je na putu. Talija. Hvala prijateljima koji su došli i pokazali našoj devojčici mnogo ljubavi - napisala je Mina.

 

 

Talija je ima grčkog porekla i označava cvetanje i bujanje. U grčkoj mitologiji bila je muza komedije i jedna od tri gracije. Tri gracije su bile boginje koje su bile otelotvorenje lepote i šarme, a otac im je bio Zevs. Ovo ime nosi i čuvena meksička glumica i pevačica, koju pamtimo po ulogama u telenovelama Marimar i Rosalinda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading