"KAŽU DA SAM KAO AVATAR" Procurila fotka Tamare Đurić pre svih OPERACIJA, popularna voditeljka se ŠOKIRALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.05.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đurićeva smatra da je zadržala svoj lik, a sada se pojavila fotka iz njene mladosti pre nego što je bilo šta uradila na sebi!

"KAŽU DA SAM KAO AVATAR" Procurila fotka Tamare Đurić pre svih OPERACIJA, popularna voditeljka se ŠOKIRALA! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Starleta Tamara Đurić godinama unazad izaziva veliku pažnju javnosti, što svojim izjavama, što izgledom. Nedavno je uradila remont lica, zbog čega se našla na udaru mnogih. Sinoć se u emisiji "Amidži šou" dotakla plastičnih operacija.

- Da li sam nakaza? Kažu mi da izgledam i kao Avatar. Tvoj studio je prošle godine bio jako lep, ali si ga promenio. Nova godina, novi studio. Ja nisam promenila pol, zar ne? Idu godine, problemi, i malo sam samo korigovala. Kad sam ja u pitanju, postoji granica. Izgledam isto kao nekada. Ali generalno gubi se granica u svemu. Plastična hirurgija je jedan vid zavisnosti. Savetujem ženama da bolje ne kreću sa tim. To i jeste moj jedini porok, ako mogu tako da ga nazovem. Sve što je lepo, to je u redu. Dešava se da žene izgube kompas. Ja po svom mišljenju nisam preterala i ovo je ono knap - istakla je Tamara.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Tamara Đurić

Na društvenoj mreži Instagram isplivala je i Tamarina fotografija iz mladosti, gde se vidi kako je izgledala pre svih operacija, što je dodatno uzburkalo mnoge. Fotografije pre i posle možete videti u nastavku ovog teksta.

 

 

Voditeljka i influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković je ostavila komentar.

- Ali zašto - zapitala se Hana i dodala emotikon koji tuguje.

Republika

Foto: Instagram.com

Hanin komentar ispod objave

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading