"OTIŠLA MI JE NAJBOLJA PRIJATELJICA" Tuga u domu poznate voditeljke, objavila POSLEDNJI selfi sa voljenom: Hvala za divne trenutke ovih 14 godina!

Autor:

Zabava

14.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna influenserka i voditeljka se slomila, pa sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila svoju tugu!

"OTIŠLA MI JE NAJBOLJA PRIJATELJICA" Tuga u domu poznate voditeljke, objavila POSLEDNJI selfi sa voljenom: Hvala za divne trenutke ovih 14 godina!

Foto: Instagram.com

Poznatoj voditeljki i influenserki Hani Hadžiavdagić Tabaković preminuo je ljubimac kojeg je obožavala i imala preko 14 godina. Ona se od psa Hanči oprostila na društvenoj mreži Instagram.

- Otišla si s mirisima jutra. Dostojanstveno kako si i živela, kao prava dama. Neverovatno poslušna i pametna, moje najveće rame za plakanje i moja zauvek najbolja prijateljica. Držala sam te za šapu dok nisi zatvorila okice. Znaš da je deo srca otišao s tobom. Nikad te neću zaboraviti, sunce moje malo - napisala je ona u objavi.

 

 

Voditeljka je okačila i poslednji selfi koji je napravila sa svojim pso, par minuta pre nego što je preminuo. Na slici se vidi kako je gleda i plače.

- Naš poslednji selfi, nekoliko minuta kasnije tvoja nevina duša trčala je ka boljem i lepšem mestu. I sa malo snage, teškog disanja i izmorenog srca bila si damica i sedela ponosno. Bilo je teško držati te za šapicu dok si odlazila, ali to je najmanje što sam mogla da učinim za sve divne trenutke koje si mi u ovih 14 i po godina pružila. Hvala ti što si odabrala baš mene - stoji u objavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Poslednji selfi Hane i Hanči

Hana je podelila i sliku sa majkom, te istakla koliko je i ona tužna.

- Ovo nam je najtužniji Majčin dan, jer obe smo toliko tužne, da se ta tuga ne može niti opisati, niti izmeriti. Hanči je meni bila poput deteta i svi koji imaju psa znaju tu količinu ljubavi. Mami moja, bićemo opet nasmejane. Doći će u naše živote neka nova sreća. Volim te mnogo, Halida - ispisala je Hana.

Republika

Foto: Instagram.com

Hana i njena majka Halida

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading