PRONAĐENA JE BAKLJA KOD UČENIKA: Policija reagovala nakon ISPOVESTI Milice Kon o vršnjačkom nasilju koje je PRETRPELA njena ćerka!

Autor:

Zabava

14.05.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka će se sutra suočiti sa roditeljima dece koje su maltretirala njenu ćerku, kako bi zajedno pronašli rešenje za ovaj problem!

PRONAĐENA JE BAKLJA KOD UČENIKA: Policija reagovala nakon ISPOVESTI Milice Kon o vršnjačkom nasilju koje je PRETRPELA njena ćerka!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Kon

Voditeljka Milica Kon je pre nekoliko dana otkrila u emisiji "Amidži šou" da joj je ćerka žrtva vršnjačkog nasilja. Kako je tada istakla, dva dečaka su napala njenu ćerku, jedan ju je držao, a drugi udarao pesnicama.

- Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, svima - rekla je Milica.

Milica je danas otkrila šta se desilo nakon što je ove jezive detalje iznela u javnost.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Kon

- Šta se dogodilo od tvog gostovanja, da li su te pozvali iz škole? - pitao je reporter emisije "Premijera - Vikend specijal".

- Zakazali su mi za ponedeljak sastanak, gde ću da se suočim sa roditeljima dečaka koji su tukli moju ćerku. To je sastanak gde ćemo rekonstruisati šta je bilo. Zvali su me roditelji koji su već bili u toj situaciji. Očajni su. Škola pokuša da uradi tu medijaciju, da se popriča i to je to. To je poruka koju sam dobila od roditelja koji su imali isti problem. Zvali su me roditelji iz svih odeljenja, od prvog do osmog razreda. Savet roditelja je na mojoj strani, sve su potvrdili. Postoje zapisnici. Prozvali su direktorku, zašto oni nisu obavešteni da je policija pronašla drogu kad su pretresali školu. Znate, to su ozbiljne stvari. Da li sam ja morala javno da istupim da bi se za neke stvari saznalo? Pre tri dana su pronašli baklju kod jednog učenika, šta je on sa tim hteo da uradi? Oni ne mogu to dete da obuzdaju, to je strašno... - rekla je Milica.

- Kako učitelj da obuzda dete, kada učitelj kaže detetu da ode u ćošak, roditelj napravi rusvaj, da se vrši diskriminacija. Roditelji nasilne dece su vrlo istrajni u njihovoj zaštiti. Deci je dato mnogo pravo. Ali svaka država koja daje prava, daje i obaveze. Prebacivanje odgovornosti je nedopustivo. Ako učiteljica ne može da pošalje dete u ćošak, o čemu pričamo? Ako se roditelj ne bavi detetom, škola mora nešto da preduzme. Videću šta će da mi kažu sutra, ja sam toliko pitanja iznela za sve... Ja sam formirala tim sastavljen od advokata, pedagoga, psihologa, defektologa... Nisam ja u fazonu da predstavim samo problem, već i rešenja. Odlučna sam u tome da se u celoj državi to desi, ne radi se samo o ovoj školi, ovo se dešava u svakoj školi. Ako škola na dobrom glasu ima ove probleme, šta se dešava u drugim školama? Situacija je alarmantna - dodala je ona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Kon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading