ANA MIHAJLOVSKI ZAPOMAŽE I VRIŠTI NA SAV GLAS: Nakon Milice Kon, voditeljka otkrila da i njeno dete ŠAMARAJU u školi, ne zna šta će od sebe! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.05.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Milica Kon otkrila detalje vršnjačkog nasilja svoje ćerke u školi, primer je sledila i Ana Mihajlovski.

ANA MIHAJLOVSKI ZAPOMAŽE I VRIŠTI NA SAV GLAS: Nakon Milice Kon, voditeljka otkrila da i njeno dete ŠAMARAJU u školi, ne zna šta će od sebe! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Voditeljka Milica Kon, nakon stravičnog masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar" koji je pogodio celu Srbiju, pa i region, progovorila je o vršnjačkom nasilju i otkrila da je njena naslednica žrtva istog, a sada se na ovu temu oglasila i njena koleginica, Ana Mihajlovski.

Naime, Milica je istakla da njena ćerka prolazi kroz pakao u jednoj osnovnoj školi u Beogradu, kao i da su joj ruke vezane povodom tog slučaja, te da svom detetu ne može da pomogne.

- Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, svima! U državnoj školi oni kažu: "Zakon je takav". Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže! One nemaju autoritet. Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat - istakla je voditeljka u emisiji "Amidži šou".

Ovim povodom oglasila se i Ana Mihajlovski, koja je otkrila da njen sin ide u isto odeljenje, te da sa nasilnicima imaju identične probleme, koji su, između ostalog, u više navrata šamarali njenog naslednika.

Zašto ne mogu da se zaustavim? Evo su odgovori. Ova priča je nažalost tačna. Nisam želela da pričam o svojoj deci i našim iskustvima, ali i moj sin ide u isto odeljenje i on je našamaran u prva dva meseca prog razreda od strane dva dečaka, a osim razgovora škola zaista nema mehanizme. Inače mi je dete dobilo diplomu za najboljeg druga u razredu, nije "zaslužio" šamaranja. Mi nemamo adekvatne mehanizme za rešavanje nasilja u školama i profesorima jesu vezane ruke. Mi što vrištimo danas više od svih, verujte mi, vrištimo zato što se osećamo ugroženo već predugo - istakla je Mihajlovski u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/ana_mihajlovski_

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Smilkana

14.05.2023 18:04

Gđa Mihaklovski je prvu majku koja je reagovala na .nasilje od stranevtog đaka isprozivala i pretila joj kako će joj zbog nedostatka razumevanja i empatije za malog nasilnika koji je tukao decu pretila i prozivala jer poboguvradi se o nedostatku razumevanja. Ona je pobogu javna ličnost i zaštitnik jadnog dečaka protiv koga su roditelji koji ne žele da njihova deca trpe nasilje. Toliko o licemerju gde Mihajlovski