SUZANA MANČIĆ NA EVROVIZIJI! Kadrovi voditeljke iz Liverpula izazvale lavinu komentara, fanovi pali u trans! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoćno prvo polufinalno veče "Evrovizije" vodila je i britanska glumica Hana Vadingam, koja, kako ushićeno komentarišu fanovi, neodoljivo podseća na našu voditeljku Suzanu Mančić.

SUZANA MANČIĆ NA EVROVIZIJI! Kadrovi voditeljke iz Liverpula izazvale lavinu komentara, fanovi pali u trans! (GALERIJA)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Suzana Mančić

Sinoć se u Liverpulu održalo prvo polufinalno veče prestižnog muzičkog takmičenja "Pesma Evrovizije", koja je dočekana ovacijama verne publike. Međutim, pored našeg predstavnika, Luk Bleka, koji je glasovima širom Evrope prošao u finale, glavna tema domaće javnosti bila je voditeljka programa, slavna glumica Hana Vadingam.

Naime, kako su neprestano komentarisali korisnici društvenih mreža, glumica koja se našla u ulozi voditeljke, neodoljivo podseća na naše poznato TV lice i nekadašnju "Loto" devojku, Suzanu Mančić.

"Suzana Mančić vodi Evroviziju", "Ljudi, naša Suki je konačno dospela do toga da vodi najgledaniji muzički festival na svetu", "Od loto-devojke do voditeljke Evrovizije, Suzana, čestitke", "Ako pobedimo ove godine red bi bio da Mančićeva stvarno sledeće vodi Evroviziju kod nas", nizali su se komentari na društvenim mrežama.

Ovim povodom smo kontaktirali Suzanu kako bi nam prokomentarisala pisanja publike, međutim, ona nije znala o kome se radi dok joj nismo poslali fotografiju Vadingamove.

Meni sinoć internet nije radio, pa nisam gledala prenos. Znam da smo ušli u finale i drago mi je zbog toga. Što se tiče voditeljke, nije loše poređenje, hvala vam - istakla je Mačićeva za Republiku.

Republika

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Suzana Mančić

Inače, britansku glumicu Hanu Vadingam možda znate kao direktorku fudbalskog kluba "Ričmond" u seriji "Ted Laso", međutim, većina je verovatno najviše pamti po kratkoj, ali upečatljivoj ulozi časne sestre i sceni iz serije "Igra prestola" u kojoj je išla iza nage kraljice Sersei Lanister po Dubrovniku i čuvenoj frazi: "Shame, shame" (eng. sramota, sramota).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading