OVO SU SVI ČEKALI: Melanija se oglasila nakon presude Trampu (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

10.05.2023

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melanija Tramp je poručila da je u potpunosti uz svog muža Donalda Trampa, bivšeg američkog predsednika, kada je u pitanju njegova kampanja za izbore 2024, kao i da bi bila "počastvovana" da ponovo bude prva dama SAD.

OVO SU SVI ČEKALI: Melanija se oglasila nakon presude Trampu (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ona je navela da se raduje prilici da ponovo rame uz rame sa Trampom učestvuje u njegovoj kampanji za predsedničku nominaciju Republikanske partije kako bi "vratili nadu u budućnost i vodili Ameriku s ljubavlju i snagom".

Njena izjava objavljena je u danu kada je federalni sud na njujorškom Menhetnu Trampa proglasili krivim za seksualno zlostavljanje od pre skoro tri decenije i naložio mu da plati odštetu od pet miliona dolara Elizabet Džin Kerol, kolumnistkinji ženskog magazina El.

Foto: Tanjug/AP

Melanija i Donald Tramp

Kerolova (79) je u građanskoj parnici optužila Trampa (76) da ju je silovao u robnoj kuci "Bergdorf Gudmen" na Menhetnu 1995. ili 1996, a zatim i naneo štetu njenoj reputaciju tako što je objavio svoju verziju tih seksualnih prestupa koja je, prema njenim rečima, "potpuna prevara i laž".

Foto: Tanjug/AP

Elizabet Džin Kerol

Tramp je proglašen krivim za seksualno zlostavljanje, a oslobođen je optužbi za silovanje.

On je presudu nazvao sramotnom i ocenio da takva odluka porote predstavlja nastavak "najvećeg lova na veštice svih vremena".

Foto: Tanjug/AP

Proces protiv Donalda Trampa u sudu na Menhetnu

Luis Kaplan, sudija federalnog suda na njujorškom Menhetnu, upozorio je članove porote da ne otkrivaju javnosti svoje identitete "još mnogo vremena", očigledno misleći na bes Trampovih pristalica koji će želeti da se osvete zbog ovog udara na njegovu kampanju za predsedničke izbore 2024.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading