Donald Tramp je kriv, silovao je DŽIN KEROL! Porota odlučila: MORA ŽRTVI DA PLATI 5 MILIONA DOLARA!

Autor:

Svet

09.05.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD Donald Tramp kriv je da je seksualno zlostavljao E. Džin Kerol.

Donald Tramp je kriv, silovao je DŽIN KEROL! Porota odlučila: MORA ŽRTVI DA PLATI 5 MILIONA DOLARA!

Foto: Tanjug/AP

Porota u sastavu od šestorice muškaraca i tri žene su naložili da Donald Tramp mora da plati žrtvi 2 miliona dolara.

Tramp je poricao da je silovao kolumnistkinju Džin Kerol sredimo 90-ih godina u jednoj radnji na Menhentnu, javljaju svetski mediji.

Federalna porota na Menhetnu presudila je danas da je nekadašnji američki predsednik Donald Tramp seksualno zlostavljao spisateljicu Džin Kerol u svlačionici luksuzne robne kuće na proleće 1996. godine.

Porota ga je proglasila krivim u građanskom procesu koji je Kerol pokrenula protiv njega za seksualno zlostavljanje. Porota saveznog suda na Menhetnu zaključila je da bi Tramp trebalo da plati oko dva miliona dolara odštete.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Džin Kerol

 

Tramp je takođe proglašen krivim i za klevetu i trebalo bi da plati i skoro tri miliona dolara odštete čime je ukupan iznos porastao na pet miliona dolara.

Porota od šest muškaraca i tri žene razmatrala je nešto više od dva i po sata navode Džin Кerol da ju je bivši predsednik Donald Tramp silovao u svlačionici odeljenja za donji veš, a zatim da ju je oklevetao u objavi na društvenim mrežama prošlog oktobra.

Кerol je podnela tužbu prošlog novembra prema državnom zakonu koji je otvorio mogućnost za suđenje za seksualne napade sa davno isteklim rokovima zastarelosti.

CNN podseća da ovo nije krivično suđenje. U građanskoj tužbi porota treba samo da utvrdi da li je pravni tim tužiteljke dokazao da je Tramp počinio seksualno nasilje protiv Кerol.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Glogov kolac

10.05.2023 13:03

Trampa poterao opasan maler nakon njegovog predloga i plana o zavrsetku rata u roku od 24h i da svi budu zadovoljni sporazumom...Bas ga poteralo u nezgodnom trenutku kada je mogao da proba da spasi mnogo toga..