POČELO SUĐENJE TRAMPU: Optužen za silovanje Džin Kerol u garderobi tržnog centra

Autor:

Svet

25.04.2023

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kerolova traži nepreciziranu odštetu, kao kompenzaciju za veliku bol i patnju, dugoročne psihičke posledice i napad na njenu privatnost.

POČELO SUĐENJE TRAMPU: Optužen za silovanje Džin Kerol u garderobi tržnog centra

Foto: Tanjug/AP

U Njujorku je danas počelo suđenje bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu za silovanje nakon što ga je spistaljica E. Džin Kerol optužila u građanskoj parnici za silovanje u garderobi robne kuće sredinom devedesetih godina prošlog veka.

Tramp je njene tvrdnje nazvao "lažnim" i "potpunom prevarom" u objavi u oktobru 2022. godine na svojoj platformi "Truth". Dodao je da je ona izmislila da se srela sa njim kako bi promovisala svoje memoare u kojima je rekla da on nije njen tip, prenosi Rojters.

Očekuje se da će suđenje trajati od jedne do dve sedmice. Njegovi advokati su rekli da on neće svedočiti, a advokati Kerolove ne planiraju da ga pozovu da svedoči.

Kerolova traži nepreciziranu odštetu, kao kompenzaciju za veliku bol i patnju, dugoročne psihičke posledice i napad na njenu privatnost, saopštili su njeni advokati, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading