SRBI DOMINIRAJU U LIVERPULU: Luk Blek nije jedini predstavnik NAŠE ZEMLJE na Evroviziji - skupili se, pa zapevali OVU pesmu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.05.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda kako je izgledalo druženje pevača srpskog porekla, koji su se okupili u Liverpulu!

SRBI DOMINIRAJU U LIVERPULU: Luk Blek nije jedini predstavnik NAŠE ZEMLJE na Evroviziji - skupili se, pa zapevali OVU pesmu! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube, Instagram.com

Bojan, Luka i Teya

Ovogodišnja Evrovizija je juče svečano otvorena, kada su takmičari 37 zemalja prošetali tirkiznim tepihom u Liverpulu. Naš predstavnik Luka Ivanović, poznatiki kao Luk Blek, i plesači koji su ga pratili nosili su crni flor na svojoj odeći, u znak poštovanja za žrtve tragedija u Beogradu i okolini Mladenovca.

Luka je tada izjavio da je mislima i srcem uz Srbiju i da će pevati za svoju zemlju i sve one koji se saosećaju sa njom u ovom teškom trenutku. Luka će se za plasman u finale boriti sutra, u prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a zanimljivo je da on nije jedini Srbin među ovogodišnjim predstavnicima.

Republika

Foto: instagram.com/lukeblackmusic

Luk Blek

Naime, pevačica Teya (Teodora Špirić), deo dvojca koji predstavlja Austriju ove godine, takođe je srpskog porekla, a takmičila se i na Beoviziji 2020. godine. Srpskog porekla je i Bojan Cvjetićanin, frontmen grupe "Joker Out", koja ove godine predstavlja Sloveniju. Luka, Teodora i Bojan su se pre nekoliko dana družili, a snimak je isplivao na društvenoj mreži Tviter.

- Joj, opanke, zamenio za Džordanke. To je najbolja pesma ikada - rekla je Teodora, dok je šetala sa Lukom i Bojanom.

- Čekaj, šta je to? - upitao je Luka.

- Kako se zove onaj, Nući - odgovorila je ona.

- Znam njega, ali ne znam tu pesmu - dodao je on.

Bojan je šetao sa njima, a zatim se priključio Saleni, austrijskoj pevačici koja nastupa zajedno sa Teodorom, kako se ne bi osećala isključeno dok su oni pričali na srpskom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading