ZVEZDA GRANDA SE UDALA NA DAN ŽALOSTI: Bruka i sramota, pevačica kuka što ne može da se RADUJE danu koji je toliko čekala! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

08.05.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je izrazila saučešće porodicama žrtvama masakra, Nensi je negodovala što ne može "pošteno" da se raduje svojoj sreći.

ZVEZDA GRANDA SE UDALA NA DAN ŽALOSTI: Bruka i sramota, pevačica kuka što ne može da se RADUJE danu koji je toliko čekala! (FOTO)

Foto: instagram.com/nensy.stojanovic_official

Nensi Stojanović

Pevačica i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Nensi Stojanović je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Miloradu sa kojim je nakon samo dva meseca veze znala da su stvoreni jedno za drugo.

Par se venčao pred Bogom u jednoj prestoničkoj crkvi u krugu najbližih nakon čega su se uputili u restoran gde su zajedno ručali i obeležili najlepši trenutak u njihovom životu. Umesto venčanice, mlada je zablistala u svečanom belom odelu, dok je mladoženja odabrao sivo odelo i belu košulju.

Međutim, postavlja se pitanja da li je pevačica morala baš da se uda, kada u Srbiji, pa čak i u regionu, kada je na snazi dan žalosti. Da stvar bude gora, iako je izrazila saučešće porodicama žrtvama masakra, Nensi je negodovala što ne može "pošteno" da se raduje svojoj sreći.

- Kakvo grozno vreme je došlo da čovek ne može pošteno više ni svojoj sreći da se raduje danima koje je čekao celog života. Zbog cele atmosfere koja je nastala zbog nekih odvartnih psihopata zapuštenih od strane roditelja, celog društva, sistema. Pokoj duši svim žrtvama bezumnika - istakala je pevačica pred venčanje za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

08.05.2023 12:12

I to je "neka" buduca majka ???????????????? Sram da te bude !!!!