ANABELA BLEDA KAO KRPA STIGLA NA SAHRANU PREMINULOJ ADRIANI: Suze na groblju, pevačica sa ćerkama i mužem nema od bola! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

06.05.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba!

Učenik OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, Kosta Kecmanović (13) nedavno je rafalnom paljbom usmrtio osmoro dece i čuvara škole koju je pohađao, a danas se na Novobežanijskom groblju održava sahrana preminuloj Adriani Dukić, koja je tog kobnog dana nastradala u krvavom piru koji je zabezeknuo javnost.

Među ljudima koji su pristigli da malenu Adrijanu isprate na večni počinak i upute joj poslednje zbogom, našla se i pevačica Anabela Atijas, koja je na sahranu došla u pratnji bivšeg muža, Andreja Atijasa, i ćerki Nine i Blankica Đogani.

Republika se našla na licu mesta, a kako smo mogli da vidimo, Anabela je jedva hodala od tuge, sve vreme je plakala, dok je Andrej sve vreme uz nju i pridržava je za ruku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading