BARKLI OBRADOVAO SRBIJU: Jokić i Denver osvajaju NBA ligu!

Autor:

Sport

06.05.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac je istakao i da srpski centar ne dobija dovoljno pažnje za ono što radi.

BARKLI OBRADOVAO SRBIJU: Jokić i Denver osvajaju NBA ligu!

Foto: Tanjug

Nekadašnji igrač Finiks Sansa Čarls Barkli izjavio je za "NBA TV" da očekuje da Denver Nagetsi osvoji titulu ove godine.

Košarkaši Finiksa pobedili su ekipu Denvera rezultatom 121:114 u trećem meču polufinala Zapadne konferencije NBA lige. Na taj način, tim iz Arizone je uspeo da smanji zaostatak u pobedama i sada Denver vodio 2-1 u seriji koja se igra na četiri pobede.

- Pobeđuje bolji tim tokom serije. Mislim da će Nagetsi pobediti ovu plej-ofu seriju. Štaviše, da budem iskren, mislim da će Nagetsi osvojiti titulu. Imaju sve što je potrebno. Džamal Mari je konačno zdrav. Nikola Jokić je momak kojem ne odajemo dovoljno priznanja za sve što radi. Njihov generalni menadžer, njihova klupa, itd. Pogledajte njihovu klupu. Spektakularna je. Denver je moj favorit na Zapadu i mislim da su favoriti za prsten - istakao je Barkli.

Foto: Tanjug/AP

Čarls Barkli

Finiks je ovim trijumfom smanjio na 2:1, a možda i ključni duel ove serije će biti odigran u ponedeljak ujutru, od 02:00.

Pobednik ove serije će se u finalu Zapada sresti sa boljim iz okršaja Golden stejta i Los Anđeles Lejkersa. Trenutan rezultat te serije je 1:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading