ON JE MVP! Nikola Jokić PREGAZIO Finiks, pa dobio PRIZNANJE!

Autor:

Sport

02.05.2023

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je bio u centru pažnje.

ON JE MVP! Nikola Jokić PREGAZIO Finiks, pa dobio PRIZNANJE!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Finiksa

Košarkaši Denver Nagetsa silovito su krenuli ka NBA prstenu.

Pošto su pregazili Minesotu u prvoj rundi plej-ofa, Nikola Jokić i ekipa stigli su do 2:0 u polufinalnoj seriji Zapada protiv Finiks Sansa.

Jokić je pregazio "supertim" u drugom meču, upisao je 39 poena, 16 skokova i pet asistencija za pobedu od 97:87, a po završetku utakmice trener Nagetsa Majk Meloun odao mu je priznanje. Meloun je istakao da je za njega Jokić MVP osvojio on nagradu ili ne.

Neverovatna je njegova veličina, njegova konstantnost, to što nalazi toliko načina da pobedi rivala kroz poene, skokove, plejmejkerske sposobnosti. Toliko ima kvaliteta. Znam šta motiviše Nikolu Jokića, šta motiviše mene i šta motiviše ostatak tima. To nije titula MVP-ja. To je put da konačno uspemo da uzmemo prvu titulu u istoriji ove franšize, nema ništa drugo. Ako uzme titulu MVP-ja, slavićemo, biće to veliki uspeh, tri godine uzastopno. Ako je ne osvoji, i dalje ću ga zagrliti. On je MVP za mene - rekao je Majk Meloun.

 

 

Zaista, prelepe reči Melouna o Jokiću koji je u drugom meču doslovno sam pregazio "supertim". Nije imao veliku podršku saigrača, Gordon je ubacio 16, a Kaldvel-Poup 14 poena i oni su uz srpskog asa bili najbolji u timu Nagetsa.

Da li će se dominacija Nikole Jokića protiv Finiks Sansa nastaviti videćemo u noći između petka i subote (04.00) kada je na programu treći meč ovih rivala koji će Denver ovog puta odigrati u gostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading