DEMONSTRACIJA SILE! Nikola Jokić DOMINANTNO preleteo Minesotu, pa dobio VEOMA LOŠE vesti! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.04.2023

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Denver se plasirao u polufinale Zapada, ali nema puno vremena za slavlje.

DEMONSTRACIJA SILE! Nikola Jokić DOMINANTNO preleteo Minesotu, pa dobio VEOMA LOŠE vesti! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jako zanimljiva noć u NBA ligi je iza nas.

Centralna figura bio je Nikola Jokić koji je sa svojim Denverom stigao do četvrte pobede u seriji protiv Minesote te se sa 4:1 plasirao u polufinale Zapadne konferencije.

Nagetsi su slavili sa 112:109, a dvostruki uzastopni MVP NBA lige ostvario je novi tripl-dabl sa 28 poena, 17 skokova i 12 asistencija. I pored toga što je šutirao veoma loše iz igre (5/21) Jokić je odigrao maestralan meč i uz Mareja koji je ubacio 35 poena bio je najzaslužniji za pobedu Denvera.

Sa druge strane bolji od ostalih bili su Entoni Edvards sa 29 poena, samo tri manje dodao je Tauns, uz 11 skokova, dok je Gober takođe ubeležio dabl-dabl sa 16 poena i 15 uhvaćenih lopti.

Inače, bila je ovo Jokićeva treća partija u plej-ofu sa 25+ poena, 15+ skokova i 10+ asistencija. Više takvih izdanja ima samo Lebron Džejms (4), dok se Nikola izjednačio sa Viltom Čemberlenom i Oskarom Robertsonom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karl Entoni Tauns i Nikola Jokić

 

Prošao je Denver Minesotu, ali su Nikola Jokić i ekipa dobili nikad gore vesti. U polufinalu Zapada čeka ih pakleno težak protivnik pošto su Finiks Sansi opravdali ulogu favorita protiv Los Anđeles Klipersa, slavili i u petom meču sa 136:130 i stigli do ukupnih 4:1. Devin Buker imao je 47 poena, deset asistencija i osam skokova, a Kevin Durent 31 poen i šest skokova.

 

 

Nema sumnje da Nagetse čeka nezgodan rival, ali ni četa Majka Melouna nije bez svojih šansi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading