"NEMAJU NI STIDA, NI SRAMA PREMA ŽRTVAMA MASAKRA" Karađorđevići zgrozili javnost odlaskom na krunisanje Čarlsa, naša glumica ih odmah NAPALA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.05.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Karađorđević umesto da bude uz Srbiju u najcrnjim danima koje pamtimo, otišla je u London kako bi se baškarila na krunisanju kralja Čarlsa III.

"NEMAJU NI STIDA, NI SRAMA PREMA ŽRTVAMA MASAKRA" Karađorđevići zgrozili javnost odlaskom na krunisanje Čarlsa, naša glumica ih odmah NAPALA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, YouTube/Printscreen

Nakon što je naciju, region, ali i ceo svet pogodile velike tragedije, kada je najpre Kosta Kecmanović, učenik OŠ "Vladislav Ribnikar", na Vračaru, a zatim i monstrum iz Mladenovca, Uroš Blažić, rafalnom paljbom posejali smrt, Vlada Srbije donela je odluku da se uvedu tri dana žalosti, počevši od petka.

Međutim, na današnjem krunisanju kralja Čarlsa III dokazalo se da ova odluka očigledno ne važi za sve.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Krunisanje kralja Čarlsa III

Naime, među zvanicama na ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji u Londonu, iako Srbija odavno nije monarhija, našli su se i naši prestolonaslednici, princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina Karađorđević.

 

 

Njihovo prisustvo na ovom događaju razbesneo je našu javnost, koji se nisu libili da u komentarima na društvenim mrežama iskažu svoje, malo je reći, gađenje, prema porodici Karađorđević.

"Bruka i sramota, njima je mesto u Srbiji, da odaju počast stradalima", "Nikad nisu ni bili tu kad je našem narodu bilo najteže, ne moraju ni sada", "Gadi mi se ova porodica", "Koga oni to predstavljaju iz Srbije u ovakvom trenutku", "Nimalo empatije, nimalo poštovanja prema žrtvama masakra, sram vas bilo", "Toliko o tome koliko im je stalo do ovog naroda", "Ni stida ni srama nemaju, a žive na našoj grbači", samo su neki od komentara koji su se ređali ispod priložene objave.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Kalina Kovačević

Međutim, među komentarima našla se i naša glumica, Kalina Kovačević, koja je takođe žestoko udarila na Karađorđeviće.

- A za njih dvoje nema veze ovo što se dogodilo u Srbiji? Važnije im je da budu na krunisanju - istakla je Kalina u svojoj poruci ispod fotografije.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Kalina Kovačević osudila porodicu Karađorđević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vesna

06.05.2023 16:51

Debelokosci Odvratni Materijalima Bez stida Bez srama Bez morala

Stidite se

06.05.2023 17:25

Znam da necete objaviti ali nema veze - vi nemate ni stida ni srama, pozivate se na dan zalosti, a pljujete i vredjate nekog ko je postovan u svetu. Mediji poput vas su i doveli do tragedije

marina

07.05.2023 14:15

@Stidite se - Karadzordejevici ni Kralj Charles nemaju veze sa masakrom ni sa bombardovaljem. Prestanite da lupetate gluposti i da mrzite imkrivite ceo svet za vase nesposobnosti.