PORAŽEN I NEMOĆAN! Marko Kon u SUZAMA nakon tragedija koje su Srbiju ZAVILE U CRNO, ćerka mu je žrtva VRŠNJAČKOG NASILJA!

Autor:

Zabava

11.05.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova supruga Milica je posavetovala sve roditelje da pomognu deci!

PORAŽEN I NEMOĆAN! Marko Kon u SUZAMA nakon tragedija koje su Srbiju ZAVILE U CRNO, ćerka mu je žrtva VRŠNJAČKOG NASILJA!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica i Marko Kon bili su gosti voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", gde se pričalo o tragedijama koje su Srbiju zavile u crno. Milica je apelovala na roditelje da se probude i pomognu svojoj deci.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica Kon

- Svaka škola u Srbiji koja ima bar jednu prijavu, mora da bude apel nadležnim organima da rade svoj posao kako treba. Roditelji moraju da se probude! Potrebno je da pomognu svojoj deci. Ako im se ukaže na problem, potrebno je da budu tu za njega i reše ga. Verujem da je dečak iz Mladenovca voleo sina, činio je sve da ga zaštiti. Dan nakon što je mali počinio masakr, on je od tuge i bola preminuo. Moramo da utičemo na tu decu i da ih kontrolišemo - rekla je Milica Kon.

Marko je jedva progovorio o ovoj temi i zaplakao.

- Ne verujem da smo došli do toga da pričamo stvarima koje su gotovo nezamislive. Nemam reči, ne znam šta da kažem. Osećam se poraženo i nemoćno - dodao je Marko Kon.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milica i Marko Kon

- Kompletno smo izgubili kompas. Ja ne izlgedam inače, kao i sad, nego kao onda kad sam išla da obilazim ''Slaninijadu''. Moramo, pre svega da se preispitamo. Pitala sam bliske ljude da li moj kontent šalje neku pogrešnu poruku. Mi se plašimo da pošaljemo dete u škou. Možda nije racionalno, ali je emotivno. Nalazimo se u blatu i grebemo očajnički svi. Potrebno je da se svim civilima oduzme kompletno naoružanje. Vojsci i policiji samo dok su na raznim zadacima. To je neophodno - istakla je Milica Kon.

Milica je prethodno u emisiji otkrila i da njihova sedmogodišnja ćerka trpi vršnjačko nasilje u školi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading