KOLEGE GA NISU ZABORAVILE! Održan pomen Igoru Staroviću, tužnih godinu dana bez legendarnog pevača! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.05.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o smrti frontmena "Divljeg kestena" prošle godine je šokirala javnost, a porodica, prijatelji i kolege su danas posetili Lešće, gde je sahranjen legendarni pevač!

KOLEGE GA NISU ZABORAVILE! Održan pomen Igoru Staroviću, tužnih godinu dana bez legendarnog pevača! (GALERIJA)

Foto: ST/Nikola Mutić

Igor Starović, pevač grupe "Divlji kesten", sahranjen je pre godinu dana na groblju Lešće. On je preminuo u 56. godinu nakon kraće bolesti, a sahrani su prisustvovali njegovi najbliži, porodica, prijatelji i kolege. 

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorana Pavić, Milan i Vladan Đurđević

Njegovi najbliži okupili su se danas na Lešću. Osim najbližih članova porodice, na godišnji pomen je došla i pevačica Zorana Pavić, frontmen "Nevernih beba" Milan Đurđević, kao i basista Vladan Đurđević. Sveštenik je održao pomen, a govor je održala Igorova prijateljica, koja je imala potresan govor i na njegovoj sahrani prošle godine, koji možete pročitati u nastavku ovog teksta.

- Kako je njegova i majka još trojice sinova, Andreja, Saše i Borisa po mnogo čemu posebna, za svoju četvoricu je govorila: ''Jato dečaka, za skute me držali i otprhnuli''. Nažalost, došlo je vreme da se jedan ptić iz jata vrati u majčino gnezdo. Iako je svoje ovozemaljsko putovanje prerano završio, jer nije ostvario mnoge snove, utehu za Igorovu smrt možemo pronaći u bogatoj riznici njegove umetničke duše. On je živ samo je druga stvarnost u kojoj jesmo, svi mi koji smo ga lično poznavali čuvaćemo ga zauvek u najlepšem sećanju, a verujem da je i on nama sve greške oprostio. Do ponovnog susreta, mirno spavaj naš Igore među anđelima. Nemam snage da te izgubim, ljubav je tamo gde si ti - glasio je govor na pevačevoj sahrani.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Govor na pomenu Igora Starovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading